John Valencia – Sida 51 – En till LOPPI.se webbplats
johnvalencia

John Valencia

VIKTIGT MEDDELANDE TILL ER!!

Ni vet ju hur jag alltid tjatar om det här med att ni måste använda solskydd. Egentligen är det inte bara solen vi ska skydda oss mot så vi kan kalla det UV-.skydd också. Hur som helst var det en följare som skrev till mig här om dagen att jag borde ta upp detta igen nu när solen och försommaren är här – så nu gör jag det!

Vi har teamat upp med >>Apotek Hjärtat<< i ett samarbete där de just nu har en kampanj och erbjuder er 25 % rabatt på deras solskydd online, MEN med vår kod PAPPA30 får ni ytterligare 5 %, alltså totalt 30 % vilket är en superdeal! Koden gäller veckan ut så passa på att bunkra upp nu så ni klarar er året ut. En oöppnad förpackning håller ett tag om ni förvarar den mörkt och svalt. Öppnar ni den så ser ni i den lilla burken på flaskan/tuben hur länge den håller skyddet som står på. Sen ska ni också komma ihåg två saker; siffror på förpackningen anger hur många gånger längre ni kan vara i solen utan att bränna er OCH ni kan visst bli bruna även om ni har SPF 50. Fyll också på löpande under dagen för huden glömmer aldrig en skada och ni vill inte ha en massa fula märken och fläckar när ni blir äldre, för de kommer sakta men säkert upp till ytan.

Här ser ni några av våra favoriter som vi klickat hem och vet ni, jag fick dem till min närmaste butik på 24 timmar så här går det undan! Koden är som sagt PAPPA30 och då får ni 25 + 5 % rabatt. Tack för mig!

>>KLICKA HÄR FÖR ATT SE DERAS BREDA SORTIMENT!<<

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.