Jag gråter varje gång!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Jag gråter varje gång!!

Idag har vi haft en mysig lördag med lek och bus. Efter middagen gick Miriam in och lade sig i sängen med sin iPad och tittade på film. Efter en stund ropade hon och jag gick in, hon önskade nämligen lite välling. Hon är alltid väldigt tydlig i sin beställning, hon ville ha en stor välling och det skulle vara varm. Efter att jag tagit upp beställningen, som den servitör jag är, så pussade jag henne på pannan och sa ”jag älskar dig Miriam och jag är så glad att du är här”. När hon den svarade ”jag är också glad, älskar dig också” började jag gråta. Hur är det möjligt att älska någon så mycket? Hur kan ett litet barn få en så stor plats i ett hjärta? Mitt liv består av tre stora delar:

– Livet före Johan

– Livet med Johan (före Miriam)

– Livet som familj med både Miriam & Johan

Att vi ansökte om att få bli familjehem december 2017 visade sig bli så mycket större än vi någonsin kunnat tro. Det är också tack vare Stockholm stad att det blev just Miriam som fick flytta in hos oss och för det kommer jag vara evigt tacksam. ❤️❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marita Asplund

    Jag önskar att alla barn som växer/ växt upp i familjehem fått lika mycket kärlek som er Miriam. Hon är så lyckligt lottat med två så underbara Pappor💝