En liten uppdatering från oss… – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

En liten uppdatering från oss…

Hej på er.,

 

Som ni märker så uppdateras inte bloggen lika flitigt som tidigare och jag har faktiskt bokat möte med min portal för att se hur vi ska tänka med bloggen framöver. Förhoppningsvis kan jag återfå gnistan och ge er massor av roliga inlägg här framöver.

Den senaste tiden har det varit väldigt mycket fokus på jobb för Johan och mig, vilket är jättekul, Våra företag har inte påverkats särskilt mycket av den rådande pandemin och vi jobbar nog mer än någonsin. Det här senaste bakslaget känns otroligt tråkigt och jag hoppas verkligen att alla i riskgrupperna kan få stöd och hjälp som i våras så de kan stanna hemma utan att lida brist på något. Min ståndpunkt är fortfarande att vi som är symptomfria och inte är i någon riskgrupp måste fortsätta leva vidare, men självklart visa hänsyn och respekt mot alla i vår omgivning. Vare sig Johan eller jag har testat oss så vi vet inte vår status men självklart undviker vi att träffa de vi känner som är i riskgrupper men måste ändå jobba på som vanligt. Några av er har skrivit och frågat hur vi tänker i vissa frågor och det är helt okej. Man får fråga, undra och vara nyfiken så länge man respekterar att alla väljer olika vägar mot vårt gemensamma mål.

Här om veckan var jag exempelvis på Stockholm Beauty Week som gick av stapeln trots pandemin. Man hade hyrt in sig Stockholm Waterfront och höll hårt på restriktionerna. Med Maria Forssén vid rodret känner man sig alltid trygg och hon ledde oss med varm fast röst igenom rådande riktlinjer för mässan via mikrofon och högtalarsystem. Munskydd och handsprit fanns det gått om så när jag gick runt bland utställarna kände jag mig lika trygg som alltid. Jag är ju mest inne på hudvård och var glad över att träffa på mina vänner på Reserol. De har alltid spännande projekt på gång och så även nu. Senast igår kväll körde jag en av deras masker inför dagens inbokade inspelningen av ett samarbete. Hudvård kan man aldrig få för mycket av så jag är tacksam över att Stockholm Beauty Week lyckades genomföra årets mässa.

Hoppas att ni haft en jättefin vecka och är redo för lite helg. Det är iallafall vi. Imorgon blir det mysig lekdag och på söndag ett litet kalas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.