Weekend i Göteborg – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Weekend i Göteborg

Som ni vet är vi just nu i Göteborg och gör ett samarbete med >>Göteborg stad<< där vi har fått som uppgift att lyfta staden, dess sevärdheter och allt ur ett Corona-anpassat perspektiv, Jag tänkte bara bjuda på lite bilder på det vi hittills fått uppleva.

Vi kom hit i torsdags och åkte direkt till Hotell Eggers (där vi ska bo) för att packa upp och förbereda oss för middagen som var bokad till 18.30 på Boule Bar. Det tar ju en stund att åka från Stockholm med bil så det var ganska skönt att sträcka på benen efter dryga sex timmar bakom ratten. Men Miriam älskar att åka bil så det har blivit vårt förstahandsval när vi reser, vilket passar bra nu i under pandemin.

 

Igår hade vi en dag full av aktiviteter och vi började med Universum som många av er hade tipsat om. Där inne finns något för alla, gammal som ung. Miriam var mest förtjust i alla djur och vi gick till och med två varv genom regnskogen. Jag tror att vi lätt skulle kunnat vara där halva dagen men vi hade en lunch bokad på Heaven23 så det det fick räcka med ett par timmar.

 

Efter en mycket god lunch där vi hade utsikt över halva Göteborg så begav vi oss mot stan för lite shopping. Jag hann köpa ett par jeans från Acne Studios som jag varit sugen på ett tag. Vi hann även med en fika inne i Nordstan innan vi rusade iväg mot Stora Teatern där vi skulle åka med Ocean Bus som är en amfibiebuss som åker runt staden ett varv innan man tar sats ut i älven och bussen förvandlas till en båt. Det här var en riktig höjdare som Miriam pratat om non-stopp sedan igår. Ni kan se filmen från turen i vårt flöde på Instagram.

Aningen blöta hastade vi vidare mot kvällens middag som var bokad på La Gondola Trattoria. Vi hann bara beställa in maten så somnade Miriam i en av deras mysiga stolar. Det gav mig och Johan chansen till lite egentid, vilket uppskattades av två trötta pappor.

Idag har det varit fullt upp igen men det tar vi i ett annat inlägg.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.