Köpa sommarhus i Visby!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Köpa sommarhus i Visby!!

Som jag redan skrivit flera gånger är Johan och jag så sugna på sommarhus i Visby. Innan den här sommaren hade jag inte varit på Gotland sedan slutet på 80-talet. Nu är jag helt förälskad och det är tack vare >>First Hotel Kokoloko<< som sträckte ut en hand i somras och ville tipsa oss om att komma över och bo hos dem. Nu är vi som ni vet tillbaka igen och vi trivs så bra! Tänk att vi har ett sånt här ställe bara 30 minuter från Stockholm med flyg. Och flyger det gör ni ju såklart med >>Air Leap<<, det vet ni ju sedan innan.

Idag skulle vi egentligen varit någon helt annanstans för det är vår bröllopsdag. Men pandemin satte stopp för detta och när vi flyttade fram lovade vi oss att göra något annat istället och valet föll på Gotland. Vi är helt okej med att flytta fram för vi har ju hela livet på oss att vara gifta. Ett vårbröllop gör ju också att vi kommer vara sysselsatta hela vintern med planeringen så den kommer bara segla förbi. Dessutom hade Kokoloko snappat upp detta och bjöd på prosecco och choklad ❤️.

Här har ni lite bilder från våra dagar:

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken Håkansson

    Sommarhus är härligt, och kan användas mer än på sommaren. Själv bor jag i villa men min mamma har en liten stuga vid havet. Så mysigt. 🌞 Det är härligt när man hittar sitt smultronställe. Önskar en en underbar söndag.🌞🥂