Tävling, du kan vinna ett kit med våra grymma bryn- och fransserum!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Tävling, du kan vinna ett kit med våra grymma bryn- och fransserum!!

Som ni antagligen redan sett så är Johan och jag flitiga användare av fransserumet från >>Xlash<<. Johan började i vintras och i våras hoppade även jag på tåget. Det tar 4 – 6 veckor innan du ser full effekt så det gäller bara att kämpa på och vara konsekvent och applicera en gång om dagen. Du använder det som en eyeliner som Bianca visar i >>filmen här<<. I snitt får användare 69 % längre fransar samtidigt som de blir tjockare och starkare. Många upplever en djupare färg och att man aldrig mer behöver oroa sig för trötta ögon.
På Instagram gjorde vi i helgen ett samarbete med dem där ni får 20 % med vår kod PAPPA20. Som om inte det bor nog kommer jag nu här tävla ut ett av deras magiska fransserum och som en bonus slänger jag in deras brynserum som kommer hjälpa dina ögonbryn att växa sig starkare och tätare. Värdet på detta är 1 178 kronor. För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar och berätta varför du vill vinna. En vinnare kommer utses på söndag. Lycka till!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Häftigt! Om detta fungerar så behöver jag kanske inte använda mascara varje dag framöver. Aldrig hört talas om denna produkt, extra spännande med serum även för ögonbryn då jag håller på att spara ut dem till sitt naturliga. Men det tar verkligen tid att få dem fylliga, om det ens kommer att gå.. Min Önskan är att ha tjocka, fylliga och fina fransar och ögonbryn och detta kanske är lösningen på det.

 2. Sara Mamma till tre från Nora

  Men wow vilken tävling, önskar vinna detta som en present till mig själv för jag uppnådde mitt semestermål med löpning från 0 km till 1 mil i sträck på 4 v. Dessa produkter vore drömmen .. hejja mig å alla andra såklart .. ♥️

 3. Moa Movitz

  Mina fransar har alltid varit tunna och stått rakt ut. Spelar ingen roll hur mycket jag böjer och fixar. Som student är det sällan man har råd med lyxprodukter som dessa, hade varit helt fantastiskt att äntligen få mina egna!!

 4. Maria Zilén

  Jag skulle vilja vinna för att slippa göra lösögonfransar hela tiden. Vore så grymt härligt att få lika snygga fransar som ni har😍
  Ni är grymma!

 5. Tina

  Efter en långdragen separation som håller på att nå sitt slut, har min look blivit allt annat än pigg! Skulle behöva serumet för att få liv i mig igen eller iaf få det att se ut sov jag lever igen😅😂

  1. Jennie Jakobsson

   Jag skulle så gärna vilja vinna och testa detta fransserum,har precis gått igenom en cancerbehandling med cellgifter och strålning som gjorde att jag tappade mina fransar. Skulle vara så kul å se om det funkar och man återfår fylliga och långa fransar,för nu är dom bara korta och spröda

 6. Ida

  Jag går alltid osminkad i vardagen och trivs allra bäst så ,men ljuvliga fransar skulle jag vilja få.
  För de som mött mig med mascara tror att jag är sjuk,när vi sen möts utan min mascara ”peruk”.
  Känns lite retligt och vill gärna glänsa alla dar ,inte bara en lördag i en bar😅

 7. Adisa

  Jag vill vinna för att jag är så trött på att se trött och sliten ut hela tiden, det senaste året har varit tufft då vi byggt ut huset samt som jag studerar på disstans jobbar 100% och två barn jaa händerna fulla minst sagt så en sånhär present hade varit helt underbar ❤

 8. Adisa ibricic

  Jag vill vinna för att jag är så trött på att se trött och sliten ut hela tiden, det senaste året har varit tufft då vi byggt ut huset samt som jag studerar på disstans jobbar 100% och två barn jaa händerna fulla minst sagt så en sånhär present hade varit helt underbar ❤

 9. Isabelle Erixon

  Det är lite mindre än ett år kvar tills jag gifter mig med min blivande man och jag har börjat fixa hyn och kropp sakta men säkert nu då det tar tid att skaffa rutin och jag vill ändå göra mitt bästa att vara mitt bästa jag i utseende, då jag aldrig bär smink utan trivs med mig själv som jag är- Förutom mascara! Det måste jag ha för mina fransar är både tunna och korta, och får mitt ansikte att se ganska blek ut så det här hade varit såå perfekt! Även lite tjockare ögonbryn hade inte varit helt fel så ansiktet verkligen kommer fram! 😄

 10. Jeanette

  Stress och lashextension har påvErkat mina fransar negativt wå nu behöver jag/de all hjälp vi kan få så min lilla dotter inte ska tycka att jag ser sååå läskig ut😢

 11. Marija Jörgensen

  Jag skulle gärna vilja vinna för att jag har tappat en del av mina fransar pga stress de senaste året. Jobbar konstant, (som undersköterska) varit ett jobbigt år så det skulle vara skönt med att få lite finare fransar! 🙂

 12. Thérese Strömberg

  Jag är blond. Mina fransar är blonda. Mina ögonbryn är blonda. Utan make up ser jag både bryn och franslös ut 😫 jag behöver Xlash i mitt liv!

 13. Sofie

  När allt jag jobbat för rasar så skulle det kännas bra att få lite lyx. Fina fransar och bryn lyfter ett ansikte tycker jag

 14. Emelie B

  Att få chansen att få längre och tätare fransar skulle pigga upp vilken trist dag som helst. Känslan att vakna på morgon och veta att fransarna är perfekt vore ju så himla underbart. Håller tummarna att jag får uppleva den känslan.

 15. Lisa Holmström

  Hej på dig. Jag vill vinna för att jag har typ halva ögonbryn. Har haft sen jag var liten, mina brorsor har hemskt roligt åt detta😒. Vidare tycker jag att ögonfransarna blir kortare med åren?! Vet inte. Men det känns så. OCH nu när jag är singel efter fem barn och 25 år, vill jag åtminstone ha hela ögonbryn😅

 16. Jeanette

  Det låter ju lite bra för att vara sant även om jag ser era resultat så……det är klart att jag vill testa!!🤗

 17. Marja

  Skulle vara kul att vinna frans serumet.
  För jag kan inte använda mascara, det irriterar mina ögonen.🙄
  Så vill verkligen testa detta serumet och se om mina fransar kan bli fina.
  För jag vill verkligen känna mig vacker.😔 Men det gör jag inte. För mina ögonfransar är så ljusa och mina ögon är så små.
  Mascaran jag testade ramade in mina ögon på ett fint sett. Och den önskade resultatet jag skulle vilja ha.

 18. Natalie

  I glada tonåren noppade jag sönder mina ögonbryn och 20år senare har de fortfarande inte gjort comeback och fransarna är lika frånvarande de också. Nästan så att det känns naket! Så detta hade varit fantastiskt att få vinna och hoppas på samma resultat som ert!

 19. Natalie

  I glada tonåren noppade jag sönder mina ögonbryn och 20år senare har de fortfarande inte gjort comeback och fransarna är lika frånvarande de också. Nästan så att det känns naket! Så detta hade varit fantastiskt att få vinna och hoppas på samma resultat som ert!

 20. Marlene Åstrand

  Jag vill så gärna vinna för pga pollen (jag kliar mig i ögonen lite för mycket under pollensäsongen) så tappar jag /går av en del ögonfransar.

 21. Liv Tamm Sanchez

  Jag vill vinna för att jag är trött på att böja sönder mina fransar för att de ens ska synas och har velat testa xlash länge nu! Och för att jag vill få tjockare bryn o fylligare 😍

 22. Liv Tamm

  Jag vill vinna för att jag är trött på att böja sönder mina fransar för att de ens ska synas och har velat testa xlash länge nu! Och för att jag vill få tjockare bryn o fylligare 😍

 23. Julia R

  Skulle vilja ge frans och bryn-serum till min mamma som tappar mer och mer av sina ögonfransar och ögonbryn. Detta har gjort att hon inte tycker det är kul att fixa sig längre och lägger noll tid/ energi eller pengar på sig själv.

 24. Therese Friberg

  Det skulle vara rena drömmen att vinna detta då jag har tappat så mycket ögonbrynshår & mina fransar har gått av under mina 3 graviditeter så att vinna detta vore guldvärt🙌🏼 Har hört så mycket gott om Xlash så skulle gärna vilja prova det & se om det skulle hjälpa mig✊🏼 Tänk att få vakna upp & se fräsch ut för en gångs skull & att jag kan göra detta hemma, sååå bra då man knappt har tid att gå på toaletten🙈😂 Sen skulle även plånboken uppskatta det då jag är föräldraledig😅❤️

 25. Malin Hansen

  Hej John, Först vill jag bara säga att jag tycker Du och din familj är helt fantastiska. Ni verkar så jordnära och roliga. Man blir alltid glad av att titta in och se vad ni har för er. Jag skulle väldigt gärna få äran att vinna detta fransserum. Jag tappar väldigt mycket fransar period vis ( vet ej varför) Det skulle vara spännande att få prova för att se om jag kunde få bättre fransar. Jag unnar mig sällan något då jag har en pressad ekonomi och tre barn. Tack för att ni bjuder på ej själva, all kärlek till er ❤

 26. Pernilla G

  För några år sen gick jag till salong och fixade fransar, kände mig sååå fin. Men, efter ett tag märkte jag att mina fransar gick av, nu flera år senare är de fortfarande inte bra och så korta att jag knappt får på mascara… skulle älska att kanske kunna rädda mina små fransar och få se lite piggare ut 😍

 27. JennyMW

  Önskar och håller tummarna att jag har turen på min sida. Vid sjukdom och behandlingar är inget sig likt. Absolut inte fransar och bryn. Så ett kit med serum till detta vore helt perfekt! Kram Jenny

 28. Angelica

  Jag skulle gärna vinna eftersom nu när hösten kommer och jag som lätt blir förkyld ofta ser trött ut, inte nog med att jag dessutom inte tål de flesta mascaror utan att få en allergisk reaktion så tror jag detta kit hade suttit som handen i handsken för mig! 😍 och vem hade inte önskat sig längre och tjockare fransar PLUS fylligare bryn när man går sista året på gymnasiet!

 29. Jessica Nordin

  Hej! Har aktivitetsesättning stadigvarande. Hade varit super kul att vinna få jag har sett er använda det & det blev så fint resultat. Ha en härlig helg på Gotland 🦋

 30. Nathalie Halvarsson

  Jag skulle gärns vilja vinna då jag är sjukt skeptisk och behöver bli överbevisad att det verkligen funkar 🙂
  Sen har jag noppat sönder mina ögonbryn i tonåren så hade varit fint och få tillbaka lite bryn igen 🙂

 31. Minna

  Mina ögonbryn försvann under graviditeten och fransar har jag aldrig haft. Min nyfödda dotter har längre än mig. Hade så gärna velat testa då jag tror att det är omöjligt för mina fransar att inte se avklippta ut så korta som de är 😂 har inte sovit en hel natt sedan januari pga graviditet och nu ammande bebis så folk tror nog snarare jag är mormor än mamma så sliten jag ser ut 🙈 har inget tålamod med lösögonfransar så detta skulle vara perfekt för mig.

 32. Therese Lindqvist

  Jag vill vinna detta. Mina pengar går åt till min hyra och räkningar och matkostnad och mycket annat men sällan och knappt jag kan ha råd att rå om mig själv och få göra sådant som jag mår bra utav och sedan har jag så små ögonfransar och dem är sköra och jag skulle bli lycklig om jag vann detta. Då kunde jag få längre ögonfransar och ej lika sköra och blir fint och vackert när jag även sminkar mig ofta och mycket. Kram på er finaste familjen som jag följer er på Instagram 💞😊🥰💕🤗

 33. Tanja

  Skulle vilja vinna då de både är tufft ekonomiskt och med tiden.. Att hinna kladda på mascara är inte alltid en självklarhet när man är ensam med en busig liten 2åring 😂

 34. Moa Pihl

  Jag skulle så gärna velat vinna för att kunna få möjligheten att ge bort detta i present till min fantastiska mamma som mer än förtjänar ordentlig omvårdnad och som hade behövt en skvätt med överraskningar just nu. Håller tummar och tår! Kram

 35. Sofie Glansberg

  Men åååh, behöver verkligen detta, har så ljusa och tunna fransar och bryn som verkligen skulle behövas piffas upp med ett serum 🙏

 36. Maria

  Skulle så gärna vilja vinna dessa eftersom jag har prioriterat bort allt som jag gjorde för mig själv innan. Sen jag blev mammaledig så har lagt alla extra pengar och extra tid på min son för jag vill kunna vara hemma med min son så länge som möjligt och säkra en trygg framtid för honom. Därför har mina tidigare måsten som naglar, fransfix, hårförlägning lagts på hyllan. Men alltså denna trötta mamman behöver verkligen en uppfräschning och hade ÄLSKAT Xlash. Hade varit DRÖM att vinna.

  Tack för vi får möjlighet att följa er, bästa familjen 😍

 37. Diana

  Hade långa och fylliga fransar naturligt innan men det förstördes tyvärr för 2 år sen när jag använde lösfransar eftersom limmet förstörde för mina naturliga fransar. Jag har testat castor oil men dom har ej vuxit tillbaka så skulle betyda mycket om jag kunde vinna 💕 Tränar även mycket så hinner inte/kan inte använda smink så oftast så skulle vara kul om dom kunde växa tillbaka igen. Ögonbryns serumet skulle behövas eftersom mina ögonbryn är långa och formade men tyvärr ej fylliga så man behöver fylla i, och som jag sa tidigare, tränar mycket så hinner inte sminka mig så ofta

 38. Evelina fjeldstad

  Skulle verkligen vilja vinna se där Frans serumet då mina ögonfransar är typ 3milimeter långa och ser så brutalt ut när jag sätter på maskara, har liksom ingen tid att gå runt och fixa mina fransar då jag bara är min mina två barn hela dagarna och de hade underlättat för mig och fått mig att känna mig lite extra fin i vardagen men lite pifigga fransar istället för att se ut som en trött mamma hihi! Föresten asså gud va grymma ni är och hur söt är inte eran lilla miriam asså så himla gullig, älskar att ligga och titta på era storys 😍

 39. Helen Nilsson

  Hej underbara ni 💕
  Jag skulle behöva vinna detta kit då man är en trött och sliten småbarnsmamma som alltid får kommentaren… “Ojjj, men stackare vad trött du ser ut” 😒🥴 så lite serum för bryn och fransar skulle denna slitna mamma att de pigg och fresch ut🙈😘😘

 40. Sara

  Jag har legat sjuk i Covid-19 sedan i april. Inte kunnat träffa min dotter och nära-och kära. Känner mig nere och skulle bli så glad om jag vann och hade lite tur i livet just nu💕

 41. Lotta Engblom

  Skulle bli såå otroligt glad att vinna detta. Långa fina fransar har jag bara drömt om. Ögonbryn har jag inga kvar, efter allt plockade när jag var ung. Håller tummarna

 42. Josefin

  För mina fransar är små och jätte tråkiga…och jag inte alls är nöjd med dem 🙄 Har böjt sönder dem typ.. håller tummarna🙏🏼✊🏼

 43. Amanda

  Hej!

  Jag fick nys om denna underprodukt av en vän som använt detta. Hon sa att det var det bästa hon har använt!
  Jag jobbar på förskola och just nu är det väldigt mycket med både sjuk personal, oroliga föräldrar, nya barn osv. Jag är inte den piggaste personen för tillfället så denna produkt vore så himla bra för mig. Då kanske jag kan luras lite om att jag är piggare än vad jag är 😉
  Ett barn uttryckte faktiskt i veckan ”Amanda, är du trött. Dina ögon ser trötta ut”. Haha älskar att barn är så ärliga!

  Ps. Älskar er instagram+ blogg. Gör mig alltid så glad!
  Kram

 44. Emma

  Vem vill inte bli bortskämd med en överraskning på posten ❤️ Och fransserum har jag aldrig testat , låter spännande 😊

 45. Cornelia

  Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge bort det till min kära mamma som jobbar och sliter dag in och dag ut. Hon säger hela tiden att hennes ögonfransar är korta och ögonbryn är ljusa och glesa så detta kit hade känts som vardagslyx för henne och hon hade kunnat pyssla om sig själv lite, koppla av och inte tänka på jobbet hela tiden. Det hade gjort mig väldigt glad att se ❣️

 46. Hanna Klumbies

  Jag har märkt att jag egentligen inte gillar att ha mascara. Trivs inte med det och tycker det är jobbigt att tvätta bort. Men så fort jag går utan undrar folk om jag är trött eller sjukt. Känns som att serumet skulle kunna vara lösningen för mig. Hoppas hoppas. Är dock långt över min budget.

 47. Cornelia

  Jag skulle vilja vinna så att jag kan ge bort det till min kära mamma som jobbar och sliter dag in och dag ut. Hon säger hela tiden att hennes ögonfransar är korta och ögonbryn är ljusa och glesa så detta kit hade känts som vardagslyx för henne och hon hade kunnat pyssla om sig själv lite, koppla av och inte tänka på jobbet hela tiden. Det hade gjort mig väldigt glad att se❤️

 48. Hanna Klumbies

  Jag har märkt att jag egentligen inte gillar att ha mascara. Trivs inte med det och tycker det är jobbigt att tvätta bort. Men så fort jag går utan undrar folk om jag är trött eller sjukt. Känns som att serumet skulle kunna vara lösningen för mig. Hoppas hoppas. Är dock långt över min budget

 49. Charlotte

  Åh jag behöver för jag har efter 6 års användande av fransförlängninr bestämt mig från att de får va nog. Jag har inte tiden att göra längre nu när jag blivit mamma för tredje gången och börjat om med småbarn. Men mina tonårs barn som kallar mig Frans pga fransarna jag haft tidigare tycker de är väldigt kul att driva med mig nu om avsaknaden av fransar efter förlängning i så många år. Så här är en morsa som behöver de där kittet (samt en uppläxning av barn att de inte är ok att reta mamma)

 50. Sabina

  För att mina mamma / gravid trötta ögon skulle behöva sig ett lyft, och skulle vara kul att få rå om sig själv lite innan det kommer en liten kotte till i familjen. Håller tummar & tår och hoppas på att vinna ett litet kit som kan fixa till den här Morsan ✊🏻🍀

 51. Elise Dahlberg

  Oj så drömmigt 😍
  Jag skulle vilja vinna eftersom jag aldrig annars skulle ha råd att skämma bort mig själv med detta annars, som ensamstående mamma så finns det alltid “viktigare” saker att lägga pengarna på.

 52. Jessica Nyström

  Är mormor sedan 1år 9 månader tillbaka o hjälper min dotter med lillan väldigt mycket.
  Har gjort fransförlägning sedan 5 år tillbaka pga en ögonoperation som inte vart som önskvärd o den döljs med förlängningen.
  Men, jag skulle vilja sluta med den för det tar bara tid o kostar massa som jag hellre sätter undan till lilltjejen.
  Kommer även testa padsen då jag är tillbaka i småbarnsvärlden o det märks tydligt på huden😅 Mormor är den underbaraste rollen jag någonsin haft men man vill ju se representabel ut oxå🤪
  Hittade er sida för ett par månader sen o ni är ju helt underbara som par o föräldrar❤️❤️❤️

 53. Ellen

  Jag har böjt mina ögonfransar så mycket så dom har gått av. Jag skulle verkligen vilja ha långa och fylliga fransar. Det är också så att jag tränar så mycket så jag kan inte riktigt hålla på och göra mig fin hela tiden, därför vill jag kunna ha naturligt fina ögonfransar och bryn.

 54. Anna westberg

  Oj, vilken dröm det vore. Som ensamstående med 3 grabbar och arbetslös , så är x lash för dyrt för plånboken. Men har alltid velat prova och speciellt nu när man ser era vackra fransar. Men vad är en bal på slottet …😉❤

 55. Jenny

  För drygt tre år sedan födde jag min son med en svår förlossning vilket resulterade i att jag ett tag efter tappade otroligt mycket hår. Efter något år började det hämta sig och komma tillbaka igen men vi vet ju alla Arthur växer långsamt.. För två veckor sedan födde jag lillasyster och även den här gången blev förlossningen svår. Nu när jag sitter jag som tvåbarnsförlder och luktar gammal mjölk och spya utan någon skönhetssömn och väntar på atthåret ska falla igen.. Jag vet att håret på huvudet kommer tillbaka, men mina tidigare så långa och svarta ögonfransar gjorde aldrig comeback förra gången så jag tror vara det kommer bli värre den här gången.
  Jag hade väldigt gärna testat serumet för att få tillbaka lite glans i den här nyblivna tvåbarnsmamman men med sjukskrivning under graviditeten och nu föräldrapenning så har jag inte råd att prioritera en sådan ”lyxgrejer” till mig själv just nu..
  Men såklart lever jag ändå på luckan och kärleken över mina två barn, trots att kroppen tar en hel del stryk av det

 56. Madde

  Skulle verkligen behöva till mina fransar nu efter en dålig fransförlängning som gjort att jag tappat fransar, har även glesa bryn! 😍🌸

 57. Fernanda

  Efter snart 1 månad på sjukhuset och på neonatalavdelningen med min son så har jag inte längre tid att gå och fixa fransarna! Jag känner mig så sliten och trött. Hade varit så kul att få vinna detta och pyssla om sig lite❤️

 58. Fs

  Efter snart 1 månad på sjukhuset och på neonatalavdelningen med min son så har jag inte längre tid att gå och fixa fransarna! Jag känner mig så sliten och trött. Hade varit så kul att få vinna detta och pyssla om sig lite❤️

 59. Mikael A

  Precis som er har jag börjat intressera mig i skönhet. Jag älskar att prova på nya saker och se resultat. Snart börjar även jobbet efter en lång ledighet så jag vill gärna se snygg och fräsch ut än den tråkiga och oseriösa killen för sex månader sen. Help me!

 60. Emma Olsson

  Jag skulle vilja vinna pga jag har väldigt korta fransar i mig själv och som nybliven student och mamma till en 8 månaders flicka finns där inte pengar just nu till att varken köpa detta serumet för att se om det funkar på mig eller bygga några fransar då all överskotts pengar går till dottern. Och som alla vet när man har små barn så kan de kännas skönt med att faktiskt se lite piggare ut fast man bara fått 3 h sammanhängande sömn. Behövs verkligen nu när man studerar på heltid på högskola och är hemma med sitt barn! Skulle bli så otroligt glad om jag vann!

 61. Lana

  Åh skulle bara från hela mitt hjärta bli lyckligare än nånsin!!! Så enkelt att bli glad över en sån grej men bara helt genuint glad! 🏳️‍🌈

 62. Malin Johansson

  Jag är sämst i världen på att sätta på lösögonfransar. Hopplöst fall tyvärr.. Ögonfransförlängning vantrivdes jag i, kändes så onaturligt och jag kände mig utklädd. Naturligt långa vore magiskt att få till, om det fungerar som för dig på mig så blir jag världens lyckligaste 😍

 63. Maria

  Hört så mycket gott om deras produkter!!👌🏻Vore helt underbart att vinna! Skulle så gärna vilja få de där buskiga ögonbrynen så att man kan kamma upp dem sådär snyggt 😍

 64. Carola Solin

  Tänkte överraska dottern att även jag tuffar till mej och provar fransserum blir lite Avis på era fransar och bryn🙋🏼‍♀️

 65. Josefine Eriksson

  Wow! Det här skulle jag bli så glad för, en riktig lyx för en småbarnsmamma som ibland lyckas med att gå hemifrån med mascara på bara ena ögat.. skulle bli så glad över långa, täta och jämna fransar – oavsett om jag hinner måla ett av dem innan förskola och jobb, eller inte 😂🙏😍💗

 66. Linnéa

  Hade så gärna velat vinna detta! Efter ett bra tag fortfarande) utmattningssyndrom så ser man allt annat än pigg ut, orkar oftast inte lägga på mascara heller, detta serum hade förhoppningsvis gjort susen, känna sig piggare och se piggare och fräschare ut! Hade varit guld att vinna ✊

 67. Eva Dinh Lundin

  Mina bryn och fransar har inte riktigt återtagit sin forna form sen sista cancerbehandlingen i höstas. Hade varit superkul att vinna och testa om det hade boostat tillväxten ☺️

 68. Marie Borggren

  Skulle vilja lyxa till det som småbarnsförälder. Sen finns inte ekonomin till att lyxa till det för mig själv då jag hellre lägger mina pengar på min dotter i stället. Sen har jag alltid önskat min längre fransar då mina är så korta. ❤

 69. Bonnie

  Mina fransar är förstörda efter år med fransförlängning, de är korta och trubbiga. Skulle så gärna vilja ha tillbaka min långa fina fransar.
  Då mina bryn i princip är obefintliga skulle jag vilja testa brynserumet.
  Som förälder till tonårsbarn så blir det att man sällan unnar sig saker till sig själv.
  Ni är såna underbara människor, älskar att följa er på era socialamedier.

 70. Ecaterina

  Åh! Skulle vara så kul att få testa dessa produkter sett mycket om det och har varit nyfiken för och se om det skulle funka för mig! Alltså om man ens får hälften så snygga ögonfransar som ni har så blir jag otroligt nöjd 😍! Skulle nog dock dela med mamma, så får var och en testa en produkt! 😊❤

 71. Eva Demka

  Å hjälp ! Mina ögonbryn behöver verkligen få buska till sig och hänga med dagens mode . Tunna ögonbryn var någonting som vi diggade för och denna trend lämnade sönderplockade ögonbryn efter sig . För mina ögonbryns skull så hoppas jag ta hem detta serum . Mina fransar kommer inte heller säga nej tack till detta .

 72. Jessica Gunnarsdotter Nilsson

  Åh jag skulle så gärna vilja vinna det för som ensamstående mamma med 2 barn så unnar man sig inte sånna lyxprodukter då ekonomin är lite tajt och jag prioriterar att barnen skall få och uppleva saker i stället. Åh nu då jag drabbats av caser och måste opereras så skulle detta vara en extrem lyx och måendehöjare i tiden jag skall återhämta mig efter min stora operation där livmoder mm skall tas bort så jag kan bli frisk igen:). Inte att jag förjönar det mer än andra men en mycke välkommen lyx som skulle förhölja min kommande tuffa månader av tillfrisknande och läkande:).

 73. Kristina

  Då jag klipper( Ja du läser rätt) mina ögonfransar då de är så galet långa och för stunden går hemma nyopererad så kan de vara kul å testa något nytt.😁 kanske jag slutar upp med klippandet.🤷‍♀️

 74. Viktoria Stridsjö

  Som småbarnsmamma är minsta lilla vardagslyx uppskattat då man sällan hinner eller orkar ta hand om sig själv.. Jag hade mer än gärna velat testat detta serum!

  P.s tack för att ni delar med er av er fantastiska vardag. Ni är grymma! ❤️

 75. Sandra

  Har velat testa det ett bra tag nu, men inte kommit till skott 🙈 Hade blivit sååå glad över detta! Hade varit skönt att slippa sminket alltid 🌸

 76. arja_bengtsson@hotmail.com

  Har varit i en svår depression sen jag miste min älskade son ❤️Robin för 2 år sen, men börjar sakta komma tillbaka till livet. Hade varit roligt att få vinna så man kan få lite finare fransar och bryn så man ser lite piggare ut. Det verkar ju fungera då era fransar är enorma💕

 77. Therese Carlsson

  Jag skulle gärna vilja prova på fransserumet, spännande och se hur mina fransar hade blivit, Provat något serum för många många år sedan.. Och efter jag förlängt mina fransar innan så är mina fransar inte så långa just nu. Därför vill jag gärna vinna ,och se det magiska resultatet

 78. Malin Wiedewilt

  Jag älskade smink, så blev jag student och sen mamma. Tiden har inte funnits till förrän nu, när hon börjat dagis(woho)! Att få snygga fransar vore D R Ö M M E N !!!

 79. Susanna

  En stor önskan då min syster använder detta. Men ekonomin finns inte när man är ensamstående och att ens sminka sig är omöjligt då jag jämt puttar mitt egna välmående åt sidan då allt tid går till mitt barn med autism, adhd och språkstörning. Detta skulle göra mig sååååå glad över att få vinna!

 80. Angelica

  Å detta skulle passa perfekt då jag precis tagit bort min fransförlängning och på riktigt så är det kaos då mina egna gått av och är som små piggar känns det som 🙈 Skulle verkligen göra denna ensamstående mamman såå glad att kunna få känna sig fin i mina egna fransar 🙏❤

 81. Emma

  Vill helst undvika trött småbarnsmamma-syndromet för det är så uttjatat. Men fan va lyx man förtjänar som ensamstående efter en eftermiddag och letat regnkläder till trött unge efter skolan 😆 Lite lyx i vardagen hade varit sååå efterlängtat!! 🥰

 82. z3kii

  Först och främst tack för att ni delar med er av er vardag. Älskar varje bild, story och blogginlägg. Följer er flitigt 😍
  Angående tävlingen, skulle bli så glad om man kunde få testa bryn serumet. Som ung och dum gillade jag inte mina ögonbryn alls, resulterade i att jag rakade av de 😳 Japp du läste helt rätt, rakde av de, fortsatte med det flitigt och höll på i flera år 🤦🏻‍♀️ ( självklart målade jag dit de, gick inte ”utan” ögonbryn 😂 ) men nu När jag gärna vill ha ett par ögonbryn så växer inte de 🙄 Undrar varför? Haha nä skämt åsido detta skulle vara helt underbart att få testa och se ifall de någonsin kommer tillbaka. Frans serumet blir ju bara ett underbart plus i kanten ❤️
  Så nu håller jag tummar och tår och hoppas på vinst!

  Tack för alla underbara inlägg ännu en gång! Blir så glad av er kärlek till varann och speciellt kärleken till erat barn.

  Massa kramar 🤗

 83. Madeleine Karlsson

  Kärlek säger jag bara,
  Mina ögonbryn samt fransar behöver verkligen en uppfräschning , tänk att sluta behöva bry sig om mascara som svider , utan se fräsch ut jämt, det skulle förenkla min vardag rejält 😃

 84. Magie

  Tvåbarnsmamman som aldrig hinner ta hand om sig själv skulle uppskatta detta oerhört! Speciellt nu när hösten kommer och man har ännu mindre tid till sig själv med två påklädningar! Underbara ni är som lottar ut detta!

 85. Caroline

  Tack för att man får hänga med er på dagarna! Hade varit kul o testa dessa grejjer. Kan behövas. Svårt o tro att nåt kan funka🤣.MVH Jäkligt trött morsa…

 86. Sandra

  Håller tummarna för att vinna, det vore så kul att testa detta, jag har aldrig testat något liknande innan. Tack för en energigivande blogg och instagram!

 87. Rita

  Jag är nybliven mamma och har noll tid över för mig själv! Har även det tufft med min ekonomi, blivit arbetslös efter Corona och går också igenom en svår period med min kille! Hade så gärna velat fixa till mitt utseende och fransar lite så att jag kan känna mig fin och som mig själv för en stund! Hade varit så lyxigt för att orka med vardagen! Vill också bara känna mig fin för en gångs skull!!
  Älskar er instagram och er blogg! ❤️❤️ Ni är bäst och har de snyggaste fransarna!! Ni ser alltid så fräscha och fina ut! Och vem vill inte se ut som er eller använda de produkterna ni använder!! ❤️❤️❤️

 88. Anneli Håkansson

  Eftersom jag så sällan målar mina ögonfransar så att jag vid varje tillfälle måste köpa mig en ny mascara så skulle det sitta fint med ett serum så att jag inte ens behöver köpa mig en mascara överhuvudtaget men ha vackra ögon iallafall.

 89. Camilla

  Har en dröm om fina långa fylliga fransar. Tyvärr får jag inte ha fransförlängning i mitt yrke 😔 Så hade varit en grym uppfräschning för denna 3 barns mamman nu när de är höst och snart flytt till vårt alldeles egna hus. 🥰

 90. Rakel

  Följer ert instagramkonto och är helt förälskad i era stories 😍 det bästa med ert konto är självklart alla urgulliga videos på Miriam men älskar också att ni ibland rekommenderar lite hudvård och liknande. Började faktiskt följa Xlash tack vare er. Har dock ej hunnit prova det än då ekonomin inte riktigt tillåter det 😅 hade varit så trevligt att få testa om det lever upp till sin hype.

  Tusen kramar till er 🥰

 91. Annica

  Vill inte vinna det till mig utan min systerdotter som älskar allt med smink och som skulle bli överlycklig att vinna ❤

 92. Jessica Sjöström

  Som trött småbarnsförälder skulle jag verkligen behöva boosta mina fransar då dom är lite ledsna, trötta och inte alls täta. Vore en ynnest att få testa Xlash efter ni lovordat det.

 93. Linda Lo

  Ja! Jag vill så gärna vinna! Jag har tänkt att jag villhöver ett serum -eller två- men har inte förmått mig att lägga pengarna på dem Nu har jag iaf en liiten chans att vinna!

 94. Camilla

  Hej
  Älskar din blogg och era instagramkonton. Alltid så jäkla bjussiga. 🙏 haft en tuff period pg a ett break up. Inte det ”vanliga” break upen utan en där man inte vet vem man faktiskt hade tänkt att spendera sitt liv med. Men ditt och din familjs konton har hjälpt mig mitt i all ångest. Kanske känner jag lite extra eftersom jag också är adopterad från Colombia.
  I vilket fall så skulle jag behöva en liten extra boost till hösten. Orka kämpa lite till för MIG.
  Kram

 95. Camilla

  Hej,
  Älskar din blogg och era instagramkonton. Alltid så jäkla bjussiga. 🙏 haft en tuff period pg a ett break up. Inte det ”vanliga” break upen utan en där man inte vet vem man faktiskt hade tänkt att spendera sitt liv med. Men ditt och din familjs konton har hjälpt mig mitt i all ångest. Kanske känner jag lite extra eftersom jag också är adopterad från Colombia.
  I vilket fall så skulle jag behöva en liten extra boost till hösten. Orka kämpa lite till för MIG.
  Stor kram.

 96. Malin

  Min dröm är att kunna använda sådana skönhetsprodukter som andra, men det fungerar inte pga svår astma tåler jag inget med doft/parfym och tänk att kunna fixa detta hemma och och enligt vad jag läst skall inte xlash innehålla någon parfym/doft och då skulle jag tåla det och kunna känna mig som mina vänner som kan fixa sig på salong som jag drömmer bara om!!

 97. Linda wärn

  Jag skulle bli såå glad om jag vann då jag alltid drömt om långa fransar o mina ögonbryn är söndernoppade så det skulle passa perfekt med en kick-start för hela ansiktet till hösten🤗

 98. Carolin

  Skulle gärna vinna detta kit till en vän som nyss slutat göra fransar. Att kunna göra någon annan glad är de finaste en kan göra.

 99. Iliriana

  Först måste jag säga att både John o Johan ögonfransar ser ju så fina ut😍 ser ut som ni gjort lashlift. Jag skulle bli så otroligt glad om jag vann detta för efter min minsta son föddes i vecka 25 o vi låg på sjukhuset i nästan över 5 mån o kämpade för våra liv så har jag tappat så otroligt mycket hår och fransar och bryn!Från att ha super tjocka fransar o ögon bryn (och hår) till nästan obefintliga fransar/ögonbryn! Det låter kanske ytligt Men jag mår så otroligt dåligt över mitt utseende!!! Jag applicerar flera lager av maskara för jag kan inte ha lösfransar pga limmet o ändå så ser det så otroligt kalt ut på både ögonen o ögonbrynen o jag blir så trött på det till slut efter ha kämpat i en timme att jag går o tvättar av mig ALLL smink o stannar hemma! Eller gömmer mig bakom en keps! Tur är att det finns så många olika filter att välja från o känna sig fin för stunden även om den stunden är inte sann för det är ju inte jag utan det är filter på filter! Hur som helst ursäkta denna låååånnnggga medl (nästan som en kärleks roman ju) så önskar jag alla lycka till o vem som än vinner detta Grattis🙌🏼❤️❤️❤️
  O jag måste säga att ni två är sådana underbara föräldrar till eran vackra smarta tjej! Hon är lyckligtlottad över att ha er som sina pappor ❤️❤️❤️

 100. Anita Sjölin

  Efter en cancerbehandling för flera år sen har vare sig fransar el bryn hämtat sig! Vore så kul o vinna för att se om det hjälper😄 Tack för ett underbart konto att följa ❤️

 101. Emelie Talvis

  En trött mamma skulle se mycket piggare ut med lite längre fransar & känna sig finare. Man prioriterar inte sig själv längre när man har en liten knodd.

 102. Linda

  Föddes med troligtvis Sveriges (världens?) kortaste fransar. Min syster fick långa fransgenen, och den verkar jag tydligen även gett mina 3 döttrar. Men jag ser ut som tant franslös. Så lyckas mina 3 stackars fransar bli bra, kan allas bli bra 🙂

 103. Nina

  Skulle hemskt gärna vilja vinna då jag sällan unnar mig saker själv blir alltid saker till gubben o mina barn så det hade varit fantastiskt att få vinna något till sig själv

 104. F X

  Jag skulle vilja vinna för att stärka mina egna fransar, jag är en student som precis slutat med fransförlängning och mina fransar har aldrig varit så sköra någonsin😨😨

 105. Tina

  Om jag vann så skulle jag ge det till min kära mamma som alltid finns vid min sida och är världens finaste och omtänksammaste. Utan henne hade jag inte varit kvar idag, hon stöttar mig som mest och där av hoppas jag att jag vinner så jag kan ge det till henne

 106. Maria (Mia) Pettersson

  Åh vilken rolig tävling, detta är verkligen något jag skulle vilja vinna! Då jag noppat sönder mina ögonbryn i ung ålder så skulle det vara helt otroligt om dom kunde börja fyllas ut igen på något sätt. Och era fransar ser helt fantastiska ut!

 107. Madeléne Tennbäck

  Jag villhöver vinna det här! Det är jag värd efter den här våren. Jobbar på IVA på Huddinge sjukhus och har sedan i mars jobbat 12.5-timmarspass, mellan 48-60 timmar i veckan, bara nätter. Med två barn, man och hus har det inte funnits en tillstymmelse till egenvård. Varken tid, ork eller lust har funnits till att ta hand om mig själv. Igår gick jag tillbaka till normala arbetstider och jag vågar äntligen se ljuset i tunneln.

 108. Caroline Carp

  Detta skulle passa mig perfekt! Som småbarnsmamma hinner man inte alltid göra sig i ordning. Då är detta toppen, resultatet på er ser jättebra ut👌✊

 109. Marie

  Hej!
  Tack för en underbar blogg o konto 😊
  Efter 2 barn o över 20 år som nattarbetare, önskar jag vinna detta. Så kanske när jag tittar mig i spegeln kan känna mig fräsch o se fräsch o pigg ut 😉

 110. Linnea Larsson

  Skulle uppskattades så väldigt om jag fick ge denna till min bästa vän då hon har så problem med att hennes fransar är korta, syns knappt med mascara på och brynen glesa.. hon mår dåligt över detta så skulle vara så roligt att ge henne detta och även för att hon fyller år snart 🥰

 111. Marie

  Hej!
  Underbart konto o blogg ni har 😊
  Varför jag önskar vinna mmmmm 🤔 efter två barn o över 20 års nattarbete vore det underbart att kunna se sig själv o spegeln o känna sig pigg o fräsch 😉

 112. Jennifer

  Ååå jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag har så extremt små och raka fransar och sedan jag blev mamma är jag ofta mörk under ögonen men med längre fransar så kommer jag se så mycket piggare och fräschare ut. Tänk att slippa använda mascara, vilken dröm för en småbarns mamma 😍 Mina bryn behöver också växa på sig eftersom jag har vart ung och dum så raka jag såklart bort dom 😭. Håller alla mina tummar! 🙏❤

 113. Eva Patriksson

  Åh detta skulle jag vilja testa! Mina bryn är så tunna och glesa kan inte gå utanför dörren utan att måla dem😳🥱 och samma gäller mina fransar! Skulle vara så kul att på testa detta 😍

 114. Angelika Smedberg

  Hej
  Såg denna tävling och kände direkt att detta skulle jag vilja ge till min fina svägerska. Bpde hon och jag födde barn förtidigt med våra 3 dagars mellanrum och fick länge ligga på prematuravdelning med de små. Vilket tog på krafterna samtidigt som vi var så glada. Efter detta har jag kommit henne mycket närmare och skulle vilja ge henne något fint. Vet att hon länge velat prova detta. Jag hoppas det för att jag kan vinna detta för att göra henne glad.
  Tack för ett fint konto samt blogg.
  Hälsningar Angelika

 115. Emelie (Pem)

  Jag skulle bli sååå glad om jag vann. Mina ljusa korta ögonfransar och bryn behöver verkligen detta! Hoppas hoppas! 🤞🤞

 116. Linda Wetterling

  Jag har länge tänkt att jag vill testa detta, Jag är frisör så kan prata gott om produkten till mina kunder när jag använt den själv😉 Jag skulle bli så otroligt glad!!!

 117. Emelie

  Jag vill vinna för att x-lash är världens bästa produkt! Har inte behövt använda mascara en enda gång sen jag började med x-lash! Love it❣️😍

 118. Sandra

  Att få chansen att vinna detta hade ju varit en dröm som student och mamma till två. Blir inte mycket tid över för att fixa iordning sig själv men att ha snygga bryn och fransar gör ju vilken tröttmössa mycket piggare och fräschare ☺️

 119. Veronica Vretling

  Har 3 barn och ont om tid på morgonen å lägga make up så tror att detta skulle underlätta för mig och min vardag

 120. Ninia Egard

  Har en tonårig dotter som försöker sluta använda lösögonfransar. Hennes egna fransar skulle behöva ett lyft. Hon önskar sig ett riktigt bra serum och det hade varit sååå kul att kunna överraska henne! Håller tummar & tår ❤

 121. Pernilla

  Skulle vilja vinna detta för att slippa så mycket sminkprodukter om mina egna fransar och bryn blir tydligare 😊👌

 122. Sara

  Skulle bli sååå himla glad om jag vann❣️Har legat sjuk i Covid-19 sedan i april och har tappat både hår och fransar. Har dessutom inte kunnat träffa min dotter sedan i april och en vinst skulle kännas som lite plåster på såren i alla fall❤️

 123. Emelie

  Jag skulle bli sååå glad om jag vann. Mina ljusa korta ögonfransar och bryn behöver verkligen detta! Hoppas hoppas! 🤞🤞

 124. Sanna

  Då håret ramlar av pga av amning kan det vara trevligt att få blickfånget på ögonen och förhoppningsvis långa fransar 😇

 125. Nadja

  Jag skulle bli så glad om jag vann detta😍
  Sparar tid en stressig morgon då jag efter några veckor förhoppningsvis slipper ha mascara🙏🏻💃🏼

 126. Malin Lindholm

  Jag vill vinna för att jag saknar att känna mig riktigt fin, jag förlorade mycket av mitt feminima liv när jag gick igenom en tuff period i livet. Fransar gör så mycket för ett fint intryck av dig och du ser piggare och fräschare ut 💞

 127. Josefine Häggström

  Mina fransar har blivit glesare med åldern 😅 och mina bryn är sönder plockade sedan tonåren, har försökt länge att få dom fylligare och hoppas att brynserumet ska fixa det 😀

 128. Sanna lyckborg

  Men lägg av! Jag och dottern pratade om dessa produkter idag! Hon skulle vilja ha frans serumet och jag bryn serum! Kom fram till att vi får vänta, då det varit många andra inköp denna månaden, kläder och skor osv iomed skolstart.
  Så just därför borde vi vinna! Skulle lixom bli 2 vinnare 😍😍😍

 129. Angelica

  Hej
  Jag skulle bli superglad om jag vann detta då jag länge velat pröva detta men har inte ekonomin till att lägga det på mig själv då jag har 5 döttrar och plus på det är jag sjukskriven, har varit sjuk i 9 år nu så detta skulle verkligen peppa upp mig om jag vann
  Å det är ju kul att testa produkter fast man är sjuk 😊
  Kram Angelica ❤️

 130. Hanna

  Mamma har detta serum och jag ser verkligen skillnad! Jag vill också ha det för att få det där jag letar efter: Långa, tjocka fransar

 131. Malin

  Jag skulle gärna vilja vinna detta för att få chansen att se mina växa till sig och bli fina utan någon fransförlängning. Känner inte att jag har råd att köpa det för egna pengar just nu.

 132. Tina

  skulle vara perfekt att vinna då mina fransar inte är sig själva sen jag gjorde fransförlängning, mina egna gick av 😩

 133. Carolina Larsson

  Åh de vore ju drömmen att vinna Med korta obefintligta fransar . Som ensamstående och arbetslös finns ingen chans att unna”sig detta.

 134. Annika

  Ååå det hade behövts både till fransar och bryn då stressen efter ryggoperationen tar ut sin rätt så att säga. Tappar fransar pga stressen säger läkaren. Håller tummar och tår😊

 135. Amanda

  Är flitig användare av fransförlängning eller lösfransar, hade varit såå skönt att slippa ha det och få fina fransar naturligt😁 även brynen blev smptt överplockade ett tag och är väldigt glesa, varit sugen på att testa dessa serum länge men då jag är ensamstående mamma och även sjukskriven så finns inte riktigt ekonomin till det😔 ni är helt fantastiska pappor till Miriam och förgyller mina dagar med era stories och aölt ni hittar på😍😘

 136. Carolina Larsson

  Åh vore drömmen att vinna detta. Har superkorta glesa ickebefintliga fransar.
  Som både ensamstående och arbetslös finns ingen chans att “unna”sig detta på egen hand.

 137. Jenny Nordh

  Vore en dröm att få vinna detta då jag nu som varslad/arbetslös inte kommer ha råd att unna mig något sånt här.

 138. Marie Vettergren

  Har super korta fransar och gillar att se hur fina er är, att få chansen att testa vore super kul. Vem vet sedan är man kanske fast. Tänknatt slippa kladda hundra lager mascara typ för att bli fin