Den luriga kärleksförklaringen på ICA !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Den luriga kärleksförklaringen på ICA !!

Jag har ju haft lite semester från bloggen för att fokusera på jobb efter semestern och Instagram. Många har svårt att förstå hur mycket tid det faktiskt tar att driva sociala kanaler. Varje blogginlägg jag skriver tar mig i snitt 20 minuter i rent skrivande och sen om det är med redigering av bilder så får ni dubbla den tiden. Jag älskar att skriva och uppskattar när ni tar er tid att läsa och kommentera.

Idag hämtade jag Miriam själv vid 15-tiden och jag berättade för henne att vi skulle till ICA och handla innan hennes mormor skulle komma och hälsa på. Väl på ICA så säger hon plötsligt “pappa jag älskar dig” och hela min kropp skälvde till och tårarna var nära. Men innan jag hann reagera fortsatte hon “pappa Miriam ha melonglass” då förstod jag att hon bara lurat mig med att först komma med en stor kärleksförklaring och sen be om en glass. Ni kan ju gissa vad den här pappan gjorde …köpte glass förstås!

Många gånger somnar Miriam på väg hem från förskolan nu när hon slutat sova efter lunchen. Det betyder att hon då är vaken hela kvällen men idag lyckades jag hålla henne vaken med hjälp av mormor Anna som kom förbi efter jobbet. Det resulterade i att hon somnade 19.45, precis i rätt tid enligt mig.

Ja nu är bloggen igång igen, kommentera gärna vad ni vill läsa mer om så lovar jag att det ska bli massor av roliga inlägg och redan nu på onsdag kommer jag ha en tävling för er så håll utkik! Jag hade tänkt sluta med hudvårdsrecensionerna och flytta dem till Instagram stories istället och lägga i topphändelser, vad tror ni om det?

Bild lånad från elle.se/Stockholm Fashion Week

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jag tycker bloggen har varit bra och det du skrivit. Kul och få följa er vardag och vad ni hittar på och dina tankar om det ena och andra. Låter bra med hudvårdsrecensionerna till instagram. Testa det!

  2. Eva

    Tror att de kommer bli jättebra John🥰. Klart att lilla prinsessan smälter ditt hjärta många gånger om ❤️❤️