Livets jobbigaste natt!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Livets jobbigaste natt!!

Igår satte vi oss i en taxi ut mot Bromma för att flyga till Visby med >>Air Leap<<. Det var spännande för jag har bara varit på Gotland en gång tidigare och då var jag i Miriams ålder. Nu skulle vi båda få uppleva det tillsammans. Johan har släkt på ön så han var mer rutinerad.

Det var så smidigt att flyga med Air Leap🌟

Ombord var alla tvungna att bära munskydd 😷

Flygresan gick bra, Miriam är ju van att resa och har inga problem med att sitta still och lösa en bok eller titta på en film. Väl framme hade vi bokat en elhyrbil med >>E-Go<< som har elbilar som du enkelt rattar runt helt utan att förstöra miljön med massa utsläpp. Så skönt, jag tycker vi borde ha en hybrid nästa gång vi ska byta.

Från flygplatsen till >>Kokoloko<< tog det drygt 10 minuter och det var så vackert överallt så det hade gärna fått vara längre. När vi kom fram blev vi incheckade direkt och sen kastade Miriam sig i poolen.

Framme vid det fina hotellet 💕

På kvällen gick vi in mot stan och strosade runt innanför muren. Hotellet hade skickat med oss massor av tips på bra saker att se och uppleva så vi betade av både middag och glass. Miriam somnade i vagnen vid 17.30 vilket inte var enligt plan och mycket riktigt fick vi sota för detta när vi skulle gå och lägga oss. Hon var så glad och busig och ville bara springa runt och tända lampor. Vid 00.30 fick jag nog av det hemmagjorda discot och lade mig med henne i hennes säng men då låg hon och petade mig mellan revbenen så jag inte skulle somna. Sen måste jag ändå gjort det för vid 01.45 vaknade jag av att jag höll henne i ett fast grepp utanför sängen när hon tydligen varit på väg att rulla ut i sömnen. Så där höll det på, hon sov och jag höll henne för att hon inte skulle trilla ner. Vid 03.00 gick jag upp och drack vatten då hörde jag en duns när hon ramlade ner. Då fick jag nog och tog med henne till vår säng och sen sov vi alla tillsammans de få timmarna som var kvar av natten. Imorse ringde klockan 08.00 och det var dags att ta oss an en ny dag här i Visby 🙌🏻☀️

Miriam älskar glass och det fanns så mycket att välja på. Ett måste om ni är här på ön 🙌🏻

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Milla

  Häftigt att läsa att du vaknar att du höll Miriam som höll på ramla av. Jag har ju trott (TILLS NU) att det bara är mammor som har det där sjätte sinnet som gör att dom agerar utan att tänka Pga barnet håller på ramla av, även i sömnen! Som en superkraft 🥰 men det har du med. Det är så coolt!

  1. johnvalencia
   johnvalencia

   ❤️❤️ ja kanske är det så. Jag tror att när man är pappa och hemma hela tiden utvecklas samma sinne. 😅🙌🏻

  1. johnvalencia
   johnvalencia

   Hon vill inte säger hon. Hon ska sova ”liten säng”. Men ibland får vi äran att ha henne hos oss.