Vi är många som älskar Miriam !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vi är många som älskar Miriam !!

Många (och då menade jag många) av er frågar om Miriams relation till sin biologiska föräldrar och hur gärna vi än vill kan vi inte veckla oss in i detta av respekt för alla inblandande och inte minst Miriam själv. Men det jag kan berätta är att hon har en mamma och en pappa som båda var med henne vid födseln och hon fick en mycket fin start i livet med kärlek i massor från första stund. Ibland tar livet oväntade vändningar som gör att saker inte går som planerat och Miriam behövde senare en ny familj att växa upp i men med sig till oss hade hon många familjemedlemmar som älskar henne över allt annat. Vi har tillsammans med dem fortsatt att älska Miriam och våra familjer har sakta vuxit ihop runt henne och är nu en enda stor. Alla bilder i det här inlägget är godkända av alla och jag har såklart frågat innan jag tog dem. 🌟

I lördags träffade vi ’farmor Sussie’ och hade en underbar dag i parken. Miriam och hon har en jättefin relation och vi ses så ofta vi kan. Tidigare i somras tog jag den här bilden på dem när vi var och badade ute i Saltis. Sussie är en varm och fin farmor och man ser kärleken dem emellan väldigt tydligt ❤️ Tack för att du finns !

Igår hade vi ’mormor Anna’ på besök och hon och Miriam har haft kontakt sedan födseln och under tiden innan hon flyttade in hos oss sågs de varje vecka och utvecklade starka band. Jag brukar ofta skoja och säga att Anna känns som en andra svärmor för mig och vi hörs ofta. ❤️ Du är guld värd !

Johans mamma Lotta har ganska många barnbarn men varje barn får lika mycket kärlek av henne. Hon är en enormt varm människa med ett hjärta av guld och även om vi inte kan ses så ofta på grund av avståndet är varje möte mellan dem otroligt vackert. Lotta har också en särskild plats i mitt hjärta och är en underbar farmor även hon.

Sist men absolut inte minst har vi min egen mamma som bara har ett barnbarn och att se henne kärlek till min dotter är större än livet i sig. Jag är ju adopterad som ni vet och mina föräldrar har ju visat mig att blod inte behöver vara tjockare än vatten, men Miriam kommer ju kunna få både och. Att få dela kärlen till henne med alla ovanstående är magiskt. När Miriam växer upp kommer hon förhoppningsvis känna sig så älskad och trygg att hon vågar tro på sina drömmar. Jag och Johan kommer finnas vid hennes sida så länge hon står ut med oss och mitt enda mål är att hon ska få ett långt och lyckligt liv ❤️ Miriam, jag älskar dig !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Birgitta Johansson

  Så underbart skrivit härligt att hon har er och alla farmor och mormor runt sig och vem skulle inte älska denna Goa tjej kram till er alla ❤❤❤

 2. Charlotta Bruhammar

  Hej, började följa er av en slump.. Tycker om era inlägg. Fina ärliga och roliga.
  Önskar er allt gott❤️

 3. Siri

  Gud så rörd jag blev av att läsa detta, tårarna rinner…
  Så fint. Hon har det bra som är älskad av så många. Ni är fantastiska. Kram

 4. Carolina

  Vilken tur Miriam har som har så kloka pappor och så mycket kärlek runtom sig! Vilken fantastisk start på livet att vara omgiven av så mycket kärlek och så mycket stöd!

 5. Carina Pettersson

  Tårarna rinner på kinderna vad vackert skrivet o den kärleken ni har till Miriam är total är så himla tacksam att få följa er

 6. Johanna

  Hej! Jag älskar eran blogg, ni verkar vara en helt underbar familj? Jag undrar en sak (om det inte är för känsligt), som jag har förstått det som så vill myndigheterna oftast jobba mot att barn ska vara med sina biologiska föräldrar. Jag undrar om det skulle kunna hända att Miriam ”tas ifrån” er om hennes biologiska föräldrar skulle hamna i en situation där de har möjlighet att ta hand om henne. Menar verkligen inget illa, är bara genuint nyfiken. Tack igen för en fantastik blogg och den kärlek eran fantastiska familj sprider!

  1. johnvalencia
   johnvalencia

   Hej!! Tack för dina fina ord. Det kan vara så som du skriver men alla familjer är olika. Miriam ska alltid vara med oss så det känner vi oss såå nöjda och lyckliga över ❤️

 7. Anna

  Vilken fin kärleksförklaring John! Till kvinnorna runt Miriam. Att få glädjen att bli mormor till en så underbar människa som Miriam är, är i sig oskattbart. Att sedan få dela kärleken till henne med dessa fina och starka kvinnor ger ett sammanhang och en bas för henne i livet som är stark och stabil.
  Men det största är den kärlek ni står för. Ni ger och får tillbaka. Till och från Miriam och till och från oss kvinnor i ringen runt er. Låt vår kärlek omfamna er och skydda er. Tack för de ni är och det ni ger. Jag älskar er. Var och en för de ni är. John💖🙏 Johan💖🙏 Miriam 💞💓💞
  Kramar till er alla från Mommo tillika extrasvärmor Anna💋😘😍💋

 8. Catarina

  Ni är så fina! Bara dör av eran kärlek till varandra och Miriam! ❤️❤️ Ni är inte rädda för att Miriams föräldrar eller andra anhöriga “vill ha tillbaka” henne?

 9. Stina

  Men åh vad vackert o fint skrivet. Alla som känner er personligen o även vi som följer er på insta o blogg kan verkligen se o känna så älskad hon är o SÅ TRYGG, underbart att se. Ni är fantastiska föräldrar, både du o Johan. Ha en underbar semester ❤️🌸

 10. Rosita

  John, åå dina ord ❤️ Jag saknar mina när läser dina oerhört berörande. Lyckliga Miriam att ha denna stora och varma familj. Men framförallt att hon har sina pappor, dig och Johan.
  Stor kram till er alla 3❣️

 11. Tina

  Jag har inte följt dig så superlänge men jag fick för mig att du för ett tag sedan inte visade hennes ansikte på bloggen? Har det ändrats eller har jag fått det om bakfoten?

  1. johnvalencia
   johnvalencia

   Vi är lite försiktiga med detta men i takt med att hon visar tydligt att hon vill vara med så släpper jag lite på det. Sen är bilderna i detta inlägg redan postade av mormor/farmor så då valde jag att dela dem.