Trasig bil och bad med Miriams farmor!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Trasig bil och bad med Miriams farmor!!

Igår när vi skulle åka och bada så gav batteriet i bilen upp pga att någon satt igång fyra lampor i baksätet som stått på hela natten. Jag upptäckte det för sent och när vi skulle åka vidare efter fikastopp var bilen inte längre på humör. Vi fick ringa Volvo Assistans som skickade bärgare som kom och startade igång oss och sen fick jag släppa av Johan, Peter och Miriam innan jag körde tre varv runt Saltis. Imorse var det dags igen, batteriet vägrade och vi fick ringa igen.

Vi hade bestämt med Miriams (biologiska) farmor och hennes kusin så det var fel tillfälle att få problem. Men när vi väl fått hjälp tuffade vi iväg. Jag hade på känn att batteriet var så trött att vi skulle få problem på hemvägen men chansade. Tyvärr hade jag rätt och jag fick ringa helgens tredje samtal och fick äran att träffa samma kille som dagen innan. Han tipsade mig om att köpa ett nytt batteri på OKQ8 så vi åkte mot Globen. Tyvärr fanns inte den sorten jag behövde så vi styrde vidare mot Årsta. Bilen får inga stängas av på minst 60 minuter efter start så allt detta skedde med motorn igång. Det hela tog 90 minuter så både Johan och Miriam somnade på vägen.

När jag väl köpt batteri och kom ut till bilen så kände jag mig ändå nöjd. Imorgon ska jag till verkstaden, antingen för egen kraft eller så blir det bärgning. Jag är annars mycket nöjd med dagen och vi hade såå fina timmar ute vid badet. Miriam hade så kul med sin farmor och det är fantastisk att se dem tillsammans när de leker. Jag kan tyvärr inte visa bild för jag har inte frågat om lov att få lägga upp ❤️🙌🏻

Fick den här bilden av >>Denise<< som är Miriams farmors kusin ❤️ och nu en del av vårt liv. Här är Miriam med hennes underbara son. Denise och jag träffades första gången 2006 när jag sminkade henne till ett jobb vilket vi både märkligt nog mindes ☀️

Johan kastat Miriam som tjuter av skratt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Tack för en mysig blogg. Jag som är ganska ny här på bloggen blir lite nyfiken på hur det gick till när Miriam kom till er. När beslutade ni er för att skaffa barn och hur var vägen dit? Ni kanske har skrivit om detta tidigare men jag hittar inte. Vore kul om ni ville dela med er.

 2. Jenny

  Så fin familj ni är ❤ jag har nyss börjat följa er och ni har berättat att Miriam har en uppväxt placering hos er, jag blev lite nyfiken härom veckan träffade hon sin mormor och det känner jag att det är ju så fantastiskt att hon har så många vuxna runt omkring sig som hon är älskad av och nu träffade hon sin farmor, men vart har hennes biologiska föräldrar tagit vägen? Det finns säkert många själ till att hon bor hos er och det är så fantastiskt att just ni är hennes pappor. All kärlek till er familj ❤

  1. johnvalencia
   johnvalencia

   Hej Jenny!
   Ja vi är så glada att kunna ha hennes mormor och farmor med oss men tyvärr har vi inte hennes biologiska föräldrar nära oss även om vi har träffat dem. Jag har skrivit lite lätt om det i bloggen för många undrar men de lever och finns men inte nära vår familj av olika anledningar vi inte kan prata om 🙂 Tack för din fina kommentar.