Följande rabatter kan vi ge er just nu!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Följande rabatter kan vi ge er just nu!!

Johan och jag gör som ni vet en del samarbeten och det vi tycker är roligast är när vi kan ge er som följer oss rabattkoder så ni kan testa de varumärken och tjänster vi kommit att gilla. För det är nämligen så att vi ENDAST gör samarbeten med varumärken vi uppriktigt tycker om. Det är viktigt för oss att ni vet det och inte tror att vi gör vad som helst, det ligger inte i vårt intresse att sälja oss hit och dit till vem som helst.

Just nu har vi några pågående samarbeten där vi också har rabattkoder att dela med er och jag tänkte berätta lite kort här och ge er direktlänkar så ni kan gå in och kika. Har ni frågor om något är det bara att ni kommenterar här så svarar jag.

>>Babyshop<< – med koden PAPPA15 får ni 15 % rabatt på större delar av deras sortiment förutom REA, vagnar och bilbarnstolar.

>>MyClearSkin<< – med koden PAPPA20 får ni ytterligare 20 % på deras nyanseringspriser. Passa på att fynda riktigt bra produkter för hemmabruk. Leveranstiderna är lite längre just nu på grund av Pandemin så ha tålamod.

>>Hello Fresh<< – med koden HELLOJOHAN sparar ni upp till 540 kronor på era två första boxar. Här har ni matkassarnas matkasse (läs box) och ni får spännande recept med perfekt uppmätta ingredienser så det är noll matsvinn.

>>Nõberu of Sweden<< -med koden STYLING får ni 2 produkter till priset av 1, företaget bjuder på den billigaste. Jag har varit ambassadör för Nõberu under 12 månader och kan verkligen gå i god för deras fantastiska produkter och kvalitet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.