Gillar ni korta eller långa? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Gillar ni korta eller långa?

Ni är ju ganska många nu som är inne och läser bloggen och jag vill att den ska vara just för er! Hur vill ni ha den? Vad passar just dig som läser detta? Jag skulle bli så glad om du skulle kunna svara på några frågor så ska jag göra mitt bästa för att möta era önskemål!

Gillar ni korta eller långa inlägg? Vill ni ha ett om dagen eller fler mikroinlägg mer i stunden?

Vill ni ha vardagshändelser eller mer tematiska inlägg? Familjeliv, åsikter/känslor eller skönhet?

Gillar ni tävlingar eller känns det onödigt?

Jag blir oroligt glad om just du orkar ge mig 1 minut av din tid så lovar jag att ge allt jag kan till bloggen som faktiskt fyller 15 (!!) år i november, helt galet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Monika*

  Ett längre inlägg om dagen. Som jag kan läsa innan jag somnar. Fortsätt vara privat och känslomässig. Fortsätt visa både bra och dåliga dagar. Är ny läsare och har fastnat här sedan några veckor tillbaka. Ni är så härliga att följa! <3

 2. Sofia Ringkvist

  Jag gillar längre inlägg! Vill också säga att Miriam verkar vara en sån himla fin liten tjej, och ni fina föräldrar🤗

 3. Evelina

  Åh det bästa med din blogg är ju att du skriver personligt, privat, känslomässigt. Du skriver om högt och lågt. Jag går in och läser på kvällen så för mig är ett inlägg lagom och får gärna vara lite längre 🙂 älskar din blogg

  1. Sofie

   Jag håller med! Är så imponerad över hur du kan hålla balansen så fint mellan personlig och privat på bloggen:) jag gillar också skönhetstipsen som dyker upp i mellanåt.

 4. Johanna

  Jag älskar upplägget som det är precis nu, mycket vardag och familj. Vanliga problem och lösningar man har som familjelivet i alla olika ämnen! Ibland hade jag önskat längre inlägg, men allt som oftast har man ju egentligen inte tid att läsa alldeles för långa inlägg.
  Jag älskar att du skriver om så många olika saker, värderingar, familjen, skönhet osv.
  Lite fler bilder skulle ju inte skada kanske 🙂

 5. Sanna

  Jag gillar verkligen att läsa ett lite längre. Familjeliv och dina tankar och känslor om saker och ting är kul och fint att höra om tycker jag! 😃 Enda bloggen jag läser för tillfället, så trevlig och bra!

 6. Marie

  Jag gillar upplägget som det är och att du länkar det i instastory. Kul och läsa om er vardag. Skönhetstips är alltid välkommet, tävlingar är inget måste.

 7. Oliver Sundqvist

  Jag tycker om bloggen. Jättemycket! ❤️ Inte för långa inlägg, hellre fler mindre on dagen. Tävlingar är kul och du är fantastisk ❤️

 8. Sofia Jonasson

  Älskar bilder. En bild säger mer än tusen ord brukar man ju säga. Tycker dina blogginlägg nu är precis lagom långa. Du delar med dig av allt i ditt liv och jag är så glad att få följa dig och din härliga familj.

 9. Monika Lindberg

  Jag gillar dina mikroinlägg direkt från vardagen, bloggen känns mer “levande” då
  Sen absolut ett längre reflekterande inlägg emellanåt. Men det är “vardagssekunderna” som gör det omöjligt att kunna släppa dig/er 😀

 10. Inger Ohlsson

  Lite längre inlägg varje dag tycker jag Du skriver så fint John om er lilla familj o är så mån om er lilla prinsessa. Visst blir man trött o irriterad ibland men det hör ju till att vara människa
  Kärleken till barnen finns där alltid även när de för länge sedan skapat egna liv.
  Alla barn skulle behöva ha så fina föräldrar som ni båda😘❤️Kram

 11. Eva

  Jag tycker om lite längre inlägg jag tycker om att läsa om eran vardag, vilka funderingar ni och sen tycker jag om era tips på olika saker. Nu är en härlig familj och jag tittar in flera gånger varje dag både på bloggen, Instagram och Instagram stories.-jag blir glad när jag kikar in❤️❤️❤️

 12. Jessica

  Håller med de flesta andra att ett lite längre inlägg är roligare att läsa än flera små. Kul att läsa om ert liv som föräldrar, blandat är bäst. ❤️

 13. Ann

  Ett lite längre inlägg om er dag, mixen av allt ❤️ Er vardag, händelser, funderingar, känslor, åsikter tips och idéer, ja allt 😃 Tävlingar är skoj men inget måste för att jag ska läsa din blogg, (är en ganska ny läsare) Ha en fin dag!

 14. Susanne

  Längre inlägg är roligare att läsa. Är så himla roligt att läsa om er fina familj. Man blir så himla varm i kroppen när man ser era inlägg. Tävlingar är väl alltid roligt, men inget som måste göras då ni säkert har fullt upp med allt annat. Måste sen säga att ni är helt fantastiska pappor till Miriam, hon är en mycket lyckligt lottad liten tjej😍

 15. Emelie

  Jag håller med de andra. Man får snabba ögonblick och stunder från er vardag på Instagram och då är det roligt med lite längre inlägg här. Gärna med frågeställningar och funderingar kring livet med barn. Jag har barn i ungefär samma ålder och då är det skönt att kunna få se hur andra resonerar (ex kring nappar, sömn, trots osv). Tycker det är så mysigt att följa er!

 16. Veronica

  Jag gillar medel långa inlägg innehållet ska gärna vara ert familjeliv och Resor och er vardag

 17. Kristiina

  Helt okej med längre och gillar läsa allt. Ni är så mysiga alla tre o tacksam för allt ni delar med er av.

 18. Tina

  Jag gillar lite längre inlägg, gärna ett om dan 😁 tycker om att läsa om det mesta. ❤️ Tävlingar är kul men ej nödvändigt.
  Kram

 19. Stina

  Jag tycker dina inlägg (långa eller korta spelar mindre roll) är ’alltid’ så pass intressanta att jag fortsätter komma tillbaka. Det är ett bra tecken tycker jag. Gillar helt enkelt det du har att säga/skriva 🙂

 20. Camilla

  Jag gillar att läsa halvlånga och långa inlägg om vardagshändelser. En eller flera per dag spelar ingen roll.

 21. Pernilla

  Jag tycker om att läsa lite längre inlägg här.
  Ett lite längre om dagen ist för flera små.
  Om allt möjligt i erat liv. Allt från vardags grejer till drömmar och andra tankar du har. Om Miriam och erat föräldraskap. Blanda. Nån frågeställning är kul men tävlingar ej nödvändiga 💜

 22. Sandra

  Jag älskar dig blogg som den är! Vet du varför? Jo för att du skriver och delar med dig av det du vill att vi ska veta! Din blogg är inte en blogg där bara det perfekta ytliga beskrivs, du delar med dig av er vardag just som den är. Det uppskattar jag! Tack!