Johan pratar i sömnen !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Johan pratar i sömnen !!

Det händer ibland att Miriam sover hela natten och låter mig få göra detsamma. Då är det extra jobbigt om Johan ska väcka med med att prata i sömnen. När han gör det så låter han precis som när han är vaken så det kan vara svårt att avgöra om han verkligen sover eller inte.

Just i natt hände det två gånger och första gången var strax före 01.00 när han bara ville säga ”jag älskar dig”. Det var väl okej tänkte jag och somnade om. Två timmar senare satte han sig upp och sa ”kolla fönstret”. Då vred jag på mig och sneglade lite åt det hållet men orkade inte svara. Han gav sig dock inte utan höjde rösten och tog tag i mig och sa ”det är någon i fönstret!!” Då tyckte jag att det räckte och förklarade att det endast var gardinen och en skugga. Jag skulle precis påbörja nästa omgång när jag hörde att han redan sov igen. Då vände jag mig om och somnade om jag också.

Jag vet att Johan gör så här ibland och har lärt mig hantera det. Men en gång pratade han med stockholms-dialekt och hade en lång monolog om något samhällsproblem och då började jag skratta. Jag har sagt det förr men det tåls att upprepa; livet med Johan är aldrig tråkigt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.