Corona stoppar oss från att flytta in !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Corona stoppar oss från att flytta in !!

För två och en halv vecka sedan fick vi nycklarna till vår nya lägenhet och vi var redo att flytta in men hade lite leveranser av nya möbler att invänta. Sen har vi i vanlig ordning anlitat min kusin Hanna för styling, allt för att flytta in i ett färdigt hem. Men sen kom COVID-19 och sabbade allt. Hanna blev plötsligt väldigt sjuk och vi förstod ingeting, sen började fler runt omkring oss bli sjuka och vi valde att blåsa av allt och mer eller mindre avskärma oss från våra vänner.

Nu har det gått ganska lång tid och det är verkligen tur att vi har haft någonstans att bo under tiden, annars hade detta blivit kaos! Den här veckan har saker och ting äntligen börjat röra på dig och igår hade vi en riktig fixardag med allt från rörmokare, elektriker till skräphämtning och larminstallation. På söndag har vi bokat med Hanna igen och hoppas då få upp lite mer möbler. Dock levererades igår ett sängbord med trasig glasskiva och vårt soffbord i marmor kom med en spricka i toppen. Detta blir nu ytterligare ärendet att lösa men inte ett hinder för inflytt som vi ser det.

<innehåller samarbete> Vår ambition är att nästa vecka kunna flytta in och vi kommer göra allt som står i vår makt för att se till att det blir så. Under tiden kan ni få kika på Miriams rum som är det som är mest “färdigt”. Hon har fått vara med och välja och är mest stolt över sina posters från >>BGA Inspo<< med djurmotiv som hon säger är hennes bebisar. Skulle ni vilja beställa har de just nu 40 % på sajten och med vår kod PAPPAPAPPADOTTER10 får ni ytterligare 10 % och erbjudandet gäller till 12 april. Vad tycker ni?

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Va skönt att de äntligen börjar gå åt rätt håll för er med eran nya lägenhet. Miriams rum ser härligt ut med alla fina tavlor- tack för tipset,ska verkligen gå in och kolla. Ha de så gott . ❤❤❤