Igår vågade vi oss ut…! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Igår vågade vi oss ut…!

Johan och jag har trots samhällets rådande utmaningar lyckats bibehålla ett ganska vanligt liv. Vi går till jobbet och Miriam kan vara på förskolan. I alla fall nu när de har lärt sig att hennes hosta inte är ett virus utan ansträngda luftvägar. När vi hämtar henne efter mellanmålet har vi promenerat till vår nya lägenhet och fixat lite innan vi sen åkt hem och ätit middag.

Igår ville vi ut och lufta oss lite och bryta våra inrutade rutiner och svängde in hos Taverna Brillo för en tidig middag. Det kändes sorgligt att se hur tomt det var trots att det var löning och många restauranger brukar vara fullbokade just dessa dagar. Väl på plats blev vi väldigt väl mötta av Anders och Co som nästan törstade efter att få ge god service. Maten var lika god som vanligt men kanske att servicen var snäppet vassare nu när det inte fanns så många att uppvakta. Miriam åt med god aptit och fick en glass som avslutning som hon inte ville dela med sig av.

På vägen hem fick hon sitta på mina axlar och hon styrde mig genom att dra mig i håret åt höger eller vänster samtidigt som hon skrattade högt. Väl hemma blev det lite mys framför teven och sen somnade hon som en stock. Det känns otroligt skönt att kunna komma ut ibland och få andas ny-gammal luft. I dessa tuffa tider måste vi också hitta små glädjestunder i vardagen. Hoppas att ni som läser och följer oss mår bra och att vi snart kan våga leva på som vanligt igen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Vart hemma två veckor pga av hosta som sitter i luftrören får det varje jag blir förkyld, kanske ska man kolla upp detta då detta viruset lämnar oss. Men hoppas kunna jobba på måndag.. Har hållit mig hemma dessa veckor, kört bilen till affären skickat in mannen el dottern och handlat