Ska vi ha pyjamasparty på Näsby slott? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Ska vi ha pyjamasparty på Näsby slott?

Som ni kanske har sett har vi nu skickat ut inbjudningarna till vårt bröllop och är så otroligt nöjda med valet av leverantör. Vi fick många tips från er och även från >>Näsby slott<< och valet föll till slut på >>Bjud In Med Elegans<< och temat >>Ingarö<<. Vi har valt att dela upp inbjudan in två delar där vi först bjuder in och sen återkommer med all information till de gäster som väljer att tacka ja. Allt för att minska på informationen i första skedet och såklart för att det just nu känns lite ovisst med stora sammankomster och vi behöver veta hur många som planerar att komma då vi får till detta på bästa sätt.

 

Vi har ju valt att gifta oss på Näsby slott som ni vet och under processen besökte vi fler olika slott och anläggningar för att tillsammans med er välja ut den perfekta platsen. Turnén gjorde vi i samarbete med >>Stockholm Meeting Selection<< och just nu har de en kampanj för alla oss som kanske varit sugna på att resa men inte kan under rådande virustider. Varför inte passa på att fly vardagen och stressen till något mysigt slott om så bara för en natt, en klassisk staycation men med extra allt! Just nu får ni en magisk upplevelse till ett superbra pris och vem vet kanske ses vi på Näsby slott för där kommer vi hålla till en hel del nu inför bröllopet för att reka och planera tillsammans med deras underbara personal.

Klicka på bilden här under för att komma till alla Stockholm Meeting Selections hotell!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.