Vill ni höra vår historia? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill ni höra vår historia?

Många är ni fina följare och läsare som skriver, frågar och undrar om vår resa som familj. Jag har berättat vår historia i lite olika forum, både här i bloggen (såklart) men även i poddformat. Nu senast blev jag inbjuden att gästa Lesbisk Gravidpodd där ett avsnitt skulle handla om pappor och självklart tackade jag ja. Podden drivs av Anna-Karin Nauckhoff som är lesbisk och nybliven mamma tillsammans med sin fru. Det här med att bilda familj ligger mig otroligt varmt om hjärtat och att få vara pappa är det största som har hänt mig.

Här kan ni lyssna på avsnittet och jag är gäst nummer två, men jag vill verkligen rekommendera er att lyssna på hela avsnittet. Här får ni tre helt olika berättelser om hur vi (tre helt olika pappor) bildat familjer med våra barn. Jag blev väldigt rörd av båda de andra historierna och blev väldigt sugen på ett syskon (nu igen) till lilla Miriam. Klicka på bilden under så kommer ni direkt till avsnittet. Skriv sen gärna vad ni tyckte 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.