Tack för allt stöd!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Tack för allt stöd!!

Ja så igår var det få dags för min magnetröntgen och ni som följer mig på Instagram fick följa med när jag igår 19.10 tog bussen mot Odenplan och Sabbatsbergs sjukhus. Det kändes lite märkligt att få en tid en fredag kväll 20.00 men jag måste ju göra det så lika bra att få det avklarat. Allt var över på 12 – 13 minuter vilket kändes lite synd, det var ganska skönt att få vila ifred inne i röret. Jag vill verkligen tack er alla som skrev och hörde av er med peppande ord. Nu närmste bara att vänta på mitt återbesök i början på mars för att gå igenom resultatet. Jag vill verkligen bli kvitt den här smärtan och börja springa igen. Jag saknar det såå mycket ! 😔

Idag har vi haft en lugn morgon och sitter nu på Fabrique och äter frukost. Lite senare idag ska vi träffa några vänner och tänkte strosa runt på stan till dess. Tyvärr är det regn och rusk men Miriam sitter i vagnen under regnskyddet och myser med Fante. Hoppas att ni har en mysig start på helgen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lottis

    Tack gode Gud för MR!!! Hade diskbråck från -06 till -08 då jag äntligen kunde opereras… så det finns hopp! Håller tummar å tår för att du skall bli bra ❤️

  2. Eva

    Visst gick de smidigt till på MR? skönt att ha de gjort – nu håller jag tummarna för dig och att du får fortsatt bra hjälp framöver😍
    Vilken trevlig start på helgen med frukost ute😍- tycker ni är väldigt bra på att sätta guldkant på tillvaron i en annars så stressig vardag- de är ju så viktigt. Önskar er en fortsatt trevlig helg trots regn och rusk vi har samma väder hör u Nässjö,så nu överraskar jag mannen med hemgjorda semlor( vilka han älskar att äta). Kramis ❤❤❤