Vill ni se finalen med oss? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill ni se finalen med oss?

Lördagen den 7 mars ska jag få hålla mitt första offentliga musikquiz och jag kommer göra det på Hesselby slott i samarbete med >>Stockholm Meeting Selection<<. Varför tänker ni? Jo för att det är ju finaldagen av Sveriges största musiktävling och en av årets festligaste dagar. För att göra det hela ännu bättre kommer Johan att uppträda på slottet med sina favoritlåtar från åren som gått. Ja det här vill ni ju inte missa.

Hur ni kan få komma? Ja det är enkelt! Via >>länken här<< kan ni läsa mer om kvällens program och hur vi tillsammans laddar upp. Med koden JJ15 får ni 15 % rabatt på hela paketet som bland annat innefattar boende på slottet och trerätters middag med tillhörande vinpaket,

Vi checkar in 14.00 och har du tur så hamnar du i något av slottets artistrum. Kanske får du bo i Magnus Carlssons, Pernilla Wahlgrens eller Arja Saijonmaas rum – ödet avgör 😉

Klockan 16.00 kliver jag på och drar igång mitt specialgjorda quiz som kommer innefatta lite av varje. Senare avnjuts en härlig middag innan det äntligen är dags att heja fram våra favoriter. Finalen ses i slottets Polar Music Prize-sal som är tillägnad kompositören och textförfattaren Stickan Andersson, grundaren till Polarpriset.

Efter finalen fortsätter festen med färgglada drinkar och uteslutande hits från tävlingen i Sensuella Isabellas bar i Orangeriet. Under kvällen kommer Johan att sjunga sina favoriter från åren som gått. Vill man själv sjunga en trudelutt går det också bra, kanske en duett med Johan? Dagen efter bjuds det på frukost i (ett förhoppningsvis nystädat) Orangeriet. >>Klicka in här<< och säkra en plats nu och kom ihåg att ange JJ15 för 15 % rabatt. Hoppas vi ses !!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.