Kan ni tipsa om bra serier? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Kan ni tipsa om bra serier?

Johan och jag brukar ofta fastna i serier ett par år efter att de släppts vilket gör att det ofta finns ett par, tre säsonger att se ifatt. Vi är precis klara med de tre säsongerna av Bonusfamiljen och vill nu ha tips på nya serier (eller filmer) att se. Vi har ofta tid att se ett eller två avsnitt per kväll och känns oss nöjda med det. Ibland jobbar vi lite under tiden för att vara effektiva med tiden. Jag tittar även på en del serier själv som inte Johan vill vara med på och där har vi Hem till gården, The Crown och Vår tid är nu (inväntar ny säsong).

Så min fråga är nu om ni har tips på något kul, spännande, otäckt eller bara mysigt som vi kan sätta tänderna i. Är det något barnvänligt går det också bra för då gör det inget om Miriam är med en stund ibland.

Tusen tack på förhand ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lena

  What/IF, dock relativt ny, så finns vara en säsong än.
  You me here., You, 13 reasons why, 3%, huset fullt igen, Lucifer, Homeland, how to get away with murder, how i mer your mother, störst av allt.

 2. Mimmi

  Innan vi dör
  Outlander (man kan behöva ge den något/några avsnitt)
  Helt perfekt
  Sommar med släkten
  Gåsmamman (jag behövde ge den något avsnitt innan jag kom in i den)

 3. Susanne W

  Ni bör se:
  *Kalifat – ej barntillåten svtplay
  *Tunn is cmore, snart på Tv4
  *Heder, Tv3
  *inre cirkeln tv3
  *älska mig tv3

 4. Carro_inspo 🥰

  Å ni måste se Kalifat, hemma igen e spännande båda finns på SvT play. Sen har ni outlander, you, la mante, the Sinner, when they see us (så jäkla bra mini serie på 4 delar & verklighetsbaserad) alla dom på Netflix! Å, jag ÄLSKAR verkligen Bonusfamiljen & vår tid är nu!! Visst är dom bra!

 5. Susanne Lind

  Har kollat mycket på Bron, World of fire, twin, kalifat, sons of anarchy, störst av allt, you, downtown abby, barnmorskorna i eastend, a place to call home osv.
  Gillar även vår tid är nu och the crown👍🏻

 6. Carolin

  Kalifat på svt!
  Homeland ♥️, blacklist såå jävla spännande! Wentworth prison så JÄVLA bra! Grym men bra. Breaking bad ge den ett par avsnitt sen kommer ni inte kunna slita er, bron(!), innan vi dör, gåsmamman, dirigenten 😌