Slut med löpning och bokad röntgen!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Slut med löpning och bokad röntgen!!

När jag skriver detta promenerar jag till kontoret från ortopeden så varning för stavfel. Jag hade en tid i morse för utlåtande och besöket varande i ungefär 3 minuter innan jag hade en remiss för magnetröntgen på Sabbatsberg. Dr Johan såg också till att vi bokade återbesök för utvärdering efter röntgen innan jag gick för att inte tappa tid.

Det är helt klart att något inte står rätt till med mig och att vi måste gå till botten med detta. Under tiden är det förbud gällande all löpning och tyngre träning. Det kunde kanske tänkas vara okej med andningsövningar, ni vet när man jobbar med buken kontra lungorna. 🙈

Jag har lovat mig själv att ta detta på allvar oxg satsa långsiktigt. Alla aktiva skadar sig mellan varven och nu är det min tur (igen).

Igår fick jag en oväntad p-bot och konstigt nog störde den mig mer än vad detta gör. Jag vet att jag är i trygga händer och har Johan hemma som ett superstöd ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.