Vill ni att vi testar masker tillsammans? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill ni att vi testar masker tillsammans?

Jag försökte prata med Johan igår om ett nytt koncept som jag vill ha på Instagram men i och med att han är tveksam behöver jag ert stöd. Mitt förslag var att vi i samband med livesändningar skulle testa ansiktsmasker och på ett lättsamt sätt även recensera dem. Inte så att sändningen ska handla enbart om det men att det blir som ett roligt inslag och något att börja och sluta med. En mask ska sitta 5 – 30 minuter beroende på sort och jag tänkte att det kunde bli kul för jag grå så många frågor på just temat masker och då kan jag visa på Johan som är långt ifrån en hudvårdsnörd. Vad tror ni? Hade det varit roligt? Får jag 25 kommentarer med JA kommer jag tolka det som att vi kör och kanske redan ikväll  🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    JA jag vill gärna lära mig mer om masker till ansiktet,då jag har svårt hitta någon/något som passar mitt ansikte.Har den klassiska T-zonen som är fet,sen torr hy resten. + jag är (ibland trött) småbarnsförälder.