Status: skadad pappa!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Status: skadad pappa!!

Idag är det fredag och det betyder ofta positiva vibbar. Det går liksom att ta på stämningen och de flesta är glada. Efter lunch hade jag en inbokad tid hos min naprapat Anders som skulle kolla status på min disksjukdom (ja det heter så) och se vad nästa steg ska bli. Nu har jag dragits med detta i flera månader. Jag hörde att sängbyte kan påverka och vi har ju bott här ett tag nu och det kan såklart vara bidragande.

Hur som helst kom vi idag fram till att nya åtgärder måste vidtas för jag får mer ont mellan varven och jag har nu svårt att fungera normalt. Så från och med idag är det löpförbud och jag har en inbokad tid för röntgenutlåtande redan på tisdag. Vi får se hur detta fortlöper men jag är trött på att ha ont och vill bara möta våren frisk och kry.

Efter besöket åkte jag och hämtade Miriam. På förskolan var det fredagsstämning och massor av glada barn. Det råder dock sjukdomsepidemi där så alla vårdnadshavare hade fått frågan om vi kunde hämta tidigare idag för att lätta lite på trycket för pedagogerna och självklart kunde jag det.

På vägen hem sa Miriam att hon ville se på Booba på iPaden och jag kan fortfarande inte förstå varför den lilla figuren är så populär. Jag tror det är ett troll och isåfall ett nyfiket ett för han har alltid mycket på gång och Miriam älskar det.

Om en stund kommer Peter hit och kvällen kan börja. Hoppas att ni får en toppenstart på helgen ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    Åh fy John så tråkigt med det onda. Lyd nu och spring absolut inte. Otroligt att du har orkat hålla humöret så uppe trots det onda.
    Stor kraam ❤️

    1. Eva

      Tråkigt att de inte har blivit bättre för dig John- hoppas du får bra hjälp. Blir de kanske någon form av operation så blir de säkert bra( ta de försiktigt och lyft inte heller för mycket) Jag håller tummarna för dig och önskar dig.lycka till❤