Vaknade av dörrklockan!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vaknade av dörrklockan!!

Igår när vi gick och lade oss så hoppades vi alla på en god natts sömn. Johan har nog sovit ganska bra men jag har varit uppe i natt igen med Miriam som pratat i sömnen och ropat efter pappa. Vi vet ju inte vilken pappa men det är alltid jag som vaknar och rusar dit. Runt 05.00 tror jag att jag somnade om för sista gången och började drömma om vår resa till Paris. Jag drömde att vi sista dagen gömde oss för hotellet och inte ville checka ut. Men rätt som det var så hittade de oss och började plinga på rummet vi bodde i. Plingandet fortsatte och jag började sakta vakna och inser att det visst är på vår ytterdörr det ringer. Jag kastar på mig min morgonrock och öppnar och vet redan vem som står på andra sidan. Klockan är strax efter 08.00 och vår städfirma var på ingång.

Ni känner säkert alla igen känslan av att försova sig och det är en skräckfylld upplevelse. Visserligen var det välbehövligt och ingen större skada skedd, men det skapar stress. Vi måste (som ni redan läst) vara på förskolan senast 09.00 och bor inte direkt runt hörnet. Men det som både Johan och jag lovat oss är att aldrig överföra vår stress på Miriam. Hon fick vakna i sin takt medan vi så lugnt vi kunde började göra oss i ordning parallellt. 08.35 lämnade vi lägenheten och var faktiskt helt lugna och redo för en bra dag. Bussen till förskolan tar omkring 20 minuter så vi rullade in 09.04 vilket ändå är helt okej med tanke på att vi vaknade exakt en timma tidigare. Då hade Miriam också hunnit med sin välling och kände sig nog väldigt nöjd med starten på dagen.

Nu är det snart lunch och vi har båda börjat använda tiden till träning för att få mer familjetid på kvällen. Så medan Johan går till gymmet drar jag ett varv längs Djurgårdskanalen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.