Status på bröllopsplanerna!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Status på bröllopsplanerna!!

Ni är många som undrar vad som händer med bröllopsplanerna och vad status är. Sanningen är den att vi sitter och väntar på att få klart med att se de sista slotten på vår turné och den turnén gör vi tillsammans med Stockholm Meeting Selection. Vi har planerat att spendera onsdagen till ännu en inspelning men inväntar de sista detaljerna.

När vi är klara med turnén ska vi tillsammans med er bestämma vart bröllopet ska äga rum. Det börjar bli både pirrigt och lite stressigt, det är bara knappt åtta månader kvar nu så det måste börja hända saker.

För att pusha oss lite har vi ikväll valt att bjuda in Johanna Kajson till kvällens livesändning. Johanna är bröllopskoordinator och har många bröllop och fester med sig i bagaget. I december gästade jag hennes podd Drömbröllop som ni kommer få höra inom kort. Men ikväll är hon alltså med oss för att svara på frågor och hjälpa oss att prioritera rätt. Har ni egna frågor eller bara är nyfikna så häng med oss ikväll 20.30. Hoppas vi ses då!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Kommer er dotter aldrig få träffa sina biologiska föräldrar? Eller hur funkar det? Kommer inte hennes biologiska föräldrar försöka få tillbaka henne genom sociales?

  1. johnvalencia
   johnvalencia

   Hej,

   I vårt fall så är Miriam hos oss för att stanna. Vi har god relation med henne biologiska nätverk och känner oss alla nöjd och trygga i den här placeringen.

   1. Martina

    Vad skönt! Som en adoption? Visste inte att sådant fortfarande sker i Sverige! Frågar av ren nyfikenhet. Ni är så fina ihop! Precis hittat er här och på instagram!

    1. johnvalencia
     johnvalencia

     Familjehem är inte som en adoption utan en annan variant av fosterhem som var vanligt förr. Men en placering kan leda till adoption om situationen tillåter och alla vill. Tack snälla för din kommentar 🙂