Ärligt inlägg om hur det är att jobba med Johan !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Ärligt inlägg om hur det är att jobba med Johan !!

Vi får ofta frågan “hur är det att både leva, bo och jobba tillsammans“? Ofta ler vi och säger att det är fantastiskt för att vi kompletterar varandra så bra. Jag tjatar ofta om hur olika vi är och det är inget skämt  – det finns inga mer olika! SJÄLVKLART är det ingen dans på rosor varje dag, det händer att vi tycker olika och ryker ihop. I mitt yrkesliv har det varit en del konflikter kring mig men dessa består i 99 fall av 100 på att jag alltid brinner för det jag gör och har svårt för att inte få som jag vill när jag tänkt ut en plan. Jag tycker ofta att jag vet bäst, även när jag blir motbevisad haha.

I det här uppdraget (jag är konsult hos Johan) så är han min uppdragsgivare/chef vilket gör att jag ofta måste foga mig och acceptera direktiv, vilket inte är det lättaste. Johan är ingen bråkstake, men kan även han vara envis och många gånger har jag tänkt att “varför jobbar jag med honom“? Men sanningen är den att det är otroligt roligt att vara med på hans resa och göra den till vår gemensamma. När vi träffades 2014 var han marknadschef på Make up Store och jag ansvarig för företagsrelationer på Plan International Sverige och sedan dess har vi kommit närmre varandra år för år.

Att jobba med Johan innebär att jag gör det jag kan bäst; ekonomi, ordning och struktur. I och med att vi är så olika kan vi täcka upp för varandra ganska bra, men tänk sen att vi är omgivna av ett grymt team på Real Time Media – rena drömmen! I och med att Johan äger byrån så blir det en del kvälls- och helgjobb men jag älskar det och vi är väldigt noga med att bara en av oss jobbar i taget så Miriam alltid har någon att leka med. Hon går före allt, men vi jobbar såklart även för henne och för att vi som familj ska kunna ha det bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Hahaha jag skrattade så gott åt detta citat.. haha. Det är precis som jag skulle skrivit det själv. 😂😂😂 “I mitt yrkesliv har det varit en del konflikter kring mig men dessa består i 99 fall av 100 på att jag alltid brinner för det jag gör och har svårt för att inte få som jag vill när jag tänkt ut en plan. Jag tycker ofta att jag vet bäst, även när jag blir motbevisad haha.”

  2. Mammatankarmedpedagogerna

    Vilket fint inlägg❤ och vilket bra upplägg att den ena jobbar och den andra umgås med Miriam, det borde alla tänka på att en förälder alltid är tillgänglig och närvarande med barnen så ofta som det förstås är möjligt!