Bröllopsinbjudningar och nya möbler!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bröllopsinbjudningar och nya möbler!!

Den här helgen har varit fartfylld. Igår började jag med att besöka Daisy Beauty Expo som är en skönhetsmässa som heter duga. Jag var där även förra året och det är helt fantastiskt för en beautynörd som jag att få träffa varumärken och botanisera helt fritt en hel dag utan sambo och barn. På kvällen hade vi besök av goda vänner så dagen gick i ett.

Idag passade vi på att sova ut och ingen av oss gick upp före 09.30. Miriam kom upp till oss i sängen och låg och sjöng i godan ro. Lagom till Vinterstudion gick vi upp för jag är en riktig skidfantast. Klockan 13 kom min kusin Hanna på besök för att stämma av vår möbelorder inför flytten till nya lägenheten om två månader. Hanna är vår inredare och hon leder oss med varm, fast hand till rätt beslut gällande vårt nya hem. Innan vi flyttade sålde vi (i vanlig ordning) av det mesta och kommer nu börja om. Vi behöll våra sängar men resten kommer i stort sett bli helt nytt. Jag är inte speciellt intresserad av inredning och lyssnar mest av artighet när Johan och Hanna planerar, tyvärr får jag väl ändå vara med och betala kalaset.

När Hanna gått gick vi ut på en promenad och planerade lite inför bröllopsinbjudningarna. Vi har sagt till oss själv att vi ska få ut dem om senast fyra veckor. Vi ska bara bestämma dag och plats. Den 22 januari har vi bokat in att se fem nya platser som kan tänkas bli aktuella för bröllopet. När vi är klara med det kommer detta klippas ihop till två filmer som ni ska få se, sen vill vi att ni är med ost väljer vart ni tycker vi ska vara på vår stora dag, Det är mycket möjligt att Johan och jag kan komma att tycka olika och det är där ni kommer in. Tycker ni vi ska ha stort och pampigt eller litet och intimt. Ska det vara runda bord eller långbord? Ska Johan sjunga eller inte? Frågorna är många och jag vet att ni läsare kan massor om det mesta. Men mer om det längre fram. Nu ska jag förbereda mig inför kvällens livesändning, ses vi där?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Har ni kollat Görväln slott ? Där gifte vi oss o jag tycker detta lilla slott strax utanför Sthlm är en pärla såväl när det gäller miljö, rum som mat 😉
  Lycka till !

 2. Marie

  Tror ni är en blandning av ett stort el mellan bröllop, tror ni har många som vill komma men det är ju upp till er hur många gäster som kommer. Man kan ju tyvärr inte bjuda alla,. Men för de som kommer ska ni ha runda bord ser mer elegant och exklusivt ut. Om Johan vill och kan får han väl gärna sjunga för sin man, men vet hur nervös jag var då jag gifte mig och då sjöng inte jag el min manoch det ska väl alla vara tacksamma för. Tror att vard ni än bestämmer får ni ett fantastiskt bröllop

 3. Emelie

  Alltså större känns ändå lite som er. Även om intimt kan vara så mysigt. Går det att ha något mittemellan?
  Sen känns runda bord nästan som att det vore självklart när det gäller er och Johan hur fint hade det inte varit om du sjöng för John ?
  Hoppas ni kommer filma bröllopet så man får vara med lite grann 😍

  1. Eva

   En riktigt spännande resa ni har framför er med bröllopet😍. Runda bord låter mysigt. Och jaaaa tycker absolut att Johan ska sjunga om han nu klarar av de just på eran stora dag❤. Mysigt att ni kommer visa upp lite olika alternativ för oss följare. Ni är fina som gör de. Väntar med spänning ❤