Kvällens livesändning handlar om övernaturliga fenomen!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Kvällens livesändning handlar om övernaturliga fenomen!!

Idag är det söndag och det har vi gjort till vår livesändnings-dag. Det började som ett roligt test, men har nu blivit ett stående inslag. Ofta är Peter med på ett hörn och så även ikväll. Just denna söndag kommer vi prata om övernaturliga fenomen och andar som vi stött på i olika sammanhang och med oss på andra sidan (vitsigt värre) har vi Madeleine Ilmrud som kommit att bli ev stor favorit för oss. Hon ska berätta spännande saker som hon och hennes familj fått uppleva. Ni som läser bloggen regelbundet vet ju vad som hände oss på landet över jul och jag är fortfarande osäker på vad jag fått uppleva.

Ni som tror på detta, eller ännu hellre varit med om något övernaturligt, ska passa på att vara med oss live 20.30 ikväll. Vill ni skicka in frågor i förväg kan ni göra det här eller via vår Instagram. Jag håller tummarna för att vi ses ikväll!

Så många av er som följer oss på Instagram har skrivit och sagt att jag var fin i mitt lockiga hår, här har ni en gammal bild från december 2016. Titta så ung Johan ser ut 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    På förskolan Ekenäs under den tiden vi var Lilla Emilia upplevde vi mycket . Det ringde på dörren ingen där , flera gånger, saker ramlade ner inne i ateljén dessa saker stod på ett sådant sätt att de inte kan ramla av sig själva. En stol som stod vi ett skåp vid diskbänken började att slå mot skåpet utan att någon var i närheten vi var flera som såg det. En morgon då jag och en till öppna hörde vi hur det sprang i hallen där föräldrar och barn kommer on. Vi sa vem ska gå och ta emot, jag reser mig finns ingen där fast vi tydligt hörde barnspring bägge två. En kväll då vi skulle ha möte var jag på en av avdelningarna och släckte då hör jag hur nån ropade Marie, vänder mig om i tron att det är mina arbetskamrater men det är bara jag i hallen då fick jag väldigt bråttom därifrån .. sen var det som någon satte snavskank på barn som sprang i samma hall vi hörde barn springa och någon ropade på mig