Tips på julklapp till förskolan?! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Tips på julklapp till förskolan?!

Jag sitter just nu på ett event och fick ett meddelande från en följare om hur vi tänker kring julklapp till pedagogerna på förskolan. Jag trodde nog att vi föräldrar och vårdnadshavare skulle köpa/ordna något tillsammans, men jag har inte hört något så nu tror jag Johan och jag får ta tag i detta själva.

Vad har ni för erfarenheter kring detta? Vad är en bra present och hur ska vi tänka? Ska det vara något att minnas eller något att förbruka?

Det vore grymt med lite bra tips. För vi gör ju detta för första gången och ni som följer oss verksamt vara proffs på det mesta ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Är själv förskollärare och vill bara börja med att man inte ska känna sig ”tvingad” att ge något. Men så klart uppskattar man de små presenterna man fått väldigt. Har fått allt ifrån blommor, fin choklad, ljuslyktor, muggar, vantar, armband gjort av barnet, samt fina brev och kort med fina ord.
  Kör på magkänslan, lycka till!

 2. Snuttan

  Vi har bla gett en låda med pysselsaker. Det har uppskattats något enormt 🙂 Det har varit tex, glitter, silkespapper, ögon, klistermärken, pennor, kulor, piprensare, papper i olika färger mm. Jag tycker det känns roligare att ge något till hela avdelningen som alla kan nyttja. Är så jävla anti när vårdnadshavare ger en flaska vin och liknande. Känns helt fel. Å jag skulle själv inte vilja ha hem en massa krimskrams osv, jag vill välja min egen inredning haha

 3. Linda

  Jag kan tipsa om typ prenumeration på en tidning som tex Amelia eller liknande. Tyckte själv det var svårt ibland att hålla koll på all personal med vikarier osv så då blev prenumeration på tidning till förskolan ett enkelt och kul alternativ. Det har varit mycket uppskattat!

 4. Viola

  För oss har det varit olika, ibland har vi samlat med övriga föräldrar och ibland så har man köpt eget och gett – men till sommaren så har jag ofta köpt en tidning, du vet en lite blankare/tjockar sån (Femina typ, står helt still nu så klart, men du förstår säkert) och en blandgodis påse – lite att njuta av när dom får tid för sig själva på semestern.
  Till vintern så har vi gjort egen saftglögg och bakat pepparkakor (busenkelt, men ser arbetat ut) gett bort i snygg flaska med hemmagjord etikett och fin påse/burk till pepparkakorna.