En sån där dag när inget funkar! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

En sån där dag när inget funkar!

Många som jobbar med sociala medier filtrerar sina liv för att måla upp vad vi skulle kunna kalla det perfekta livet. Jag vill absolut inte vara en sådan pappa för i vår familj händer det att allt går åt skogen och all planering faller. Idag var lite av en sådan förmiddag.

Klockan ringde 06.30 och då var det bara att kliva upp trots att det hade känts mycket trevligare att ligga kvar och glömma både tid och rum. Men så funkar det ju inte som vi alla vet. Efter att ha duschat och gjort mig helt klar väckte jag Miriam som inte heller var så pigg på att gå upp.

07.30 lämnade vi lägenheten vid gott mod och gick mot bussen för att åka mot förskolan. Just nu har vi en ganska lång sträcka för att komma fram då vi bor i “fel” stadsdel, men det känns ändå bra med tanke på att vi trivs så bra med förskolan. Då blir allt värt det.

Väl framme var jag i ganska god tid men sen började allt braka ihop. Jag skulle på ett event på morgonen precis där vi bor, så jag fick alltså ta samma buss åt motsatt håll men nu i rusningen. Detta gjorde att samma sträcka tog mer än dubbelt så lång tid och jag blev sen till eventet. Inte hela världen såklart men ändå en lättare motgång.

Direkt efter eventet skulle jag lämna vår nyckel till vårt städbolag som skulle komma på en ny tid idag på grund av att någon fått magsjuka. Det här ställde till det då jag varken hade tid eller möjlighet att möta någon 9.30 som de önskade. Jag pushade det till 10.00 och kände mig ganska nöjd med detta.

Jag och Johan kom fram till kontoret 9.50 och jag lämnade nyckeln i receptionen och pustade ut. Sen hann jag bara komma upp, ta av mig jackan och sätta mig innan telefonen pep till. Då hörde förskolan av sig och tyckte att jag skulle hämta Miriam som var trött och snorig. Så det var bara att ta på sig och gå men den här gången tog jag tunnelbanan.

Hos förskolan var det full fart men Miriam var mycket riktigt inte på topp så jag tog henne med mig och gick till samma buss igen och började resan tillbaka hem igen. På vägen kom jag på att städerskan var hos oss vilket inte är den bästa miljon för någon som är trött och behöver vila. Jag får sms:a dem och säga att de måste runda av trots att de precis börjat och jag förklarade läget. Vi kom överens om att de skulle gå senast 12.15. När jag skriver detta är klockan 13.20 och de är fortfarande kvar. Visst kunde jag sagt till igen och markerat att det inte funkar men jag orkade helt enkelt inte utan stängde in mig med Miriam och försökte få henne att sova istället. Något som brukar ta 30 sekunder har nu tagit mig 30 minuter och min energi är nere på 0. Nu när hon sover måste jag passa på att jobba för det är den enda tiden jag har idag. Lunch finns det inte tid för då jag valde att skriva detta istället. Hoppas ni tycker att det var värt det och att er dag började bättre.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Tråkigt med sånna dagar där de kör ihop sig. Håller med dig att väldigt många endast visar de “perfekta” livet utåt. Alla vet vi ju att de inte alltid är uppåt och “perfekt Hoppas att Miriam.mår bättre idag och att de flyter på som ” vanligt” igen. Krya på henne❤