Vill du också ha en välmående hud? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vill du också ha en välmående hud?

Hej på er, hoppas att nu haft en fin start på veckan. Kanske är ni helt slut efter allt shoppande under Black Week. Idag är det ju cyber monday vilket är den avslutade dagen innan allt återgår till det normala. Ni som följer mig på Instagram såg säkert att jag igår delade en film där jag visar hur man snabbt och effektivt rengör porerna i huden med en liten maskin. Johan och jag hade också en livesändning på vårt gemensamma konto där jag gjorde en snabb hudvårdsrutin på honom och använde bland annat denna porrengörare.

Jag har just nu ett samarbete med företaget där jag kan dela en rabattkod till er som ger er en superdeal. Maskinen kostar 998 kronor och just nu har företaget (som heter >>My Clear Skin<<) 50 % rabatt. Men med koden PAPPA20 får ni ytterligare 20 % rabatt vilket gör att den kostar endast 400 kronor.

Vissa av er kanske har sett liknande produkter på marknaden, men för er som inte har kan jag berätta vad den gör. När du rengjort din hud (gärna med varmt vatten så porerna öppnar sig) så tar du fram maskinen. Du startar den med ett enkelt knapptryck och sen väljer du din hudtyp; fet, normal eller torr. När du placerar den mot huden suger den sig fast och då är det viktigt att du ser till att den hela tiden är i rörelse så den inte ger dig ett sugmärke som du kommer ha svårt att förklara.

I takt med att du flyttar den suger den upp det som finns i dina porer, den helt enkelt dammsuger ut smuts och orenheter som annars blir “pormaskar”. Huden kommer bli lite röd och irriterad på vissa ställen så försök vara lätt på handen och gå inte på samma ställe för många gånger. Har du “öppnat” porerna innan så går det mycket lättare.

Du kan använda denna 1 – 3 gånger i veckan och låt din hud avgöra hur ofta som är lagom. Var noga med att lugna huden efteråt med ett serum eller kräm som inte innehåller för aktiva ingredienser. Detta är alltså ett samarbete men jag kan varmt rekommendera denna och är du nyfiken kan du läsa mer på >>hemsidan här<<. Kom ihåg att använda koden PAPPA20 om du vill köpa en till dig själv eller kanske som julklapp. Hör gärna av er och berätta vad ni tycker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.