Vänder ni på dygnet på helgen? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vänder ni på dygnet på helgen?

Igår var det ju fredag vilket i vår familj betyder att vi går upp i vanlig tid, omkring 07.00. Men när kvällen väl kommer så har vi inte direkt någon tid att passa så då blir det ofta att vi är vakna någon extra timme. Det har hänt att Miriam varit vaken till 22.30 men då sover hon därefter och är helt utslagen till minst 09.00.

Just den här fredagen hade vi beställt mat och skulle titta på Idol. Men vi hann knappt börja innan hon tog mig i handen och sa hej då till Johan och Peter. Sen klev hon raka vägen in i sovrummet och ställde sig vid sängen. När jag lyft ner henne sa hon bara “hej då pappa” och vände sig om med Fante i famnen. 2 minuter senare hörde jag att hon sov.

Imorse vaknade hon 07.20, då hörde jag henne nynna på Baby Shark för sig själv. Att gå upp tidigt på helgen är helt okej för mig så länge jag kommer i säng i tid. Hur har ni det hemma? Vänder ni på dygnet på helgerna?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Nu har vi inte.småbarn längre,men jag kommer ihåg att vi gärna drog över den vanliga läggtiden på helgerna( under förutsättning att barnen själva orkade vara uppe). De gör ju helgerna lite extra mysiga. Sen försökte vi kliva upp normaltid på söndagen för att de skulle gå lättare att få i säng barnen inför arbetsv3ckan. Va mysig hon verkar eran lille Miriam, att be om att lägga sig kanske inte tillhör vardagen hos småbarnsföräldrar- hon var nog trött efter veckan som varit. Hur som helst är de mysigt när dom klarar känna av tröttheten. Önskar er en fortsatt trevlig helg,njut av varandra ❤❤❤