Vi flyttar – del 2 – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vi flyttar – del 2

Ni vet den där känslan när man sitter en söndag och känner sig utvilad och redo för en ny vecka, så kände vare sig Johan eller jag igår kväll. Under två hela dagar hade vi flyttat mellan vår lägenhet och den vi nu ska bo i tillfälligt. Det värsta är att vi egentligen inte har flyttat utan endast kört saker vi inte kan leva utan under vintern.

Det blev kläder, skor, väskor, leksaker och lite småplock. Allt detta tog oss fem vändor med en fullastad bil. Nu när jag sitter här i vardagsrummet och tittar mig omkring ser det ut som om en bomb har smällt av här för det är saker överallt! Innan vi började trodde vi att det skulle gå på ett knyck, men jag har väldigt svårt att skiljas från ägodelar och klarar inte av känslan att magasinera så i praktiken har vi redan flyttat trots att flyttlasset egentligen går på torsdag. Vi har bokat packhjälp, flytthjälp och städning mat ett stort förråd att förvara våra möbler i under dessa månader men nu ser jag att det inte är mycket som ska in där.

I helgen sålde vi dessutom av soffa, matbord, stolar och en lampa. När jag väl fick fart var det väldigt roligt så jag är egentligen sugen på att sälja mer. Jag har en svart skinnsoffa här hos mamma och pappa som jag behöver bli av med så den åker väl upp snart också. Är någon sugen så säg till.

Idag var det dags att testa nya sträckan till förskolan och att ta bussen. Miriam var så laddad trots att klockan bara var 07.20 när vi gav oss av. Under vintern kommer vi ha dubbelt så långt varje morgon och eftermiddag men när vi flyttar på riktigt i mars så kommer det bli mycket bättre. Jag har dessutom givit mig den på att bara bita ihop och göra detta för hennes skull.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Jag förstår att de blir mkt saker som man behöver under tiden ni bor i dina föräldrars lägenhet. Svårt att veta exakt kanske va man vill ha där under dessa månader . Skönt för er att ni nu kan bo där tills ni får er lägenhet. Ett klokt beslut att låta lilla Miriam gå kvar på den förskolan där hon trivs så bra på och som ni är nöjda med. Sen att de blir lite längre resor dessa månader är helt klart värt de. Ha de nu så gott. ❤💙💜💚🧡💛