“Pappa jag vill upp!” – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

“Pappa jag vill upp!”

Små barn små bekymmer sägs det och jag vet inte vad framtiden kommer utvisa men som det känns nu har vi absolut inga problem. Jag älskar varje dag och livet som pappa är det bästa som har hänt mig. Varje dag händer det något nytt och oftast är det små gulliga inslag som höjer livsglädjen till max. Igår kväll hade Johan och jag en livesändning på temat bröllop där vi mötte er som följer oss och fick både frågor och tips som är otroligt värdefulla för oss nu när vi står inför stora beslut. Efter sändningen var det dags för vår lilla prinsessa att sova och ganska snabbt lade hon huvudet på kudden och sen blev det tyst.

Här om kvällen frågade vi er om filmtips och när vi nu hade en stund över valde vi att ge oss i kast med ett av tipsen, nämligen Wonder. Precis när filmen kommit igång hörs en liten röst inifrån sovrummet “pappa jag vill upp“, då har hon tydligen vilat klart. När jag hörde dessa ord blev jag helt varm i kroppen och ville rusa in och ta upp henne. Här är jag så otroligt svag och mitt pappahjärta bultar för hårt. Johan vet detta och tog tag i saken och gick in och sa “godnatt” och “vi ses imorgon“. Det blev tyst en liten stund och vi fortsatt titta på filmen. Med redan efter några minuter hördes samma lilla röst “pappaaaaa” och efter en liten stund började hon nynna på “Baby shark” för sig själv.

Efter tre varv med den välkända melodin blev det tyst igen och sen hörde vi båda hur hennes andetag blev djupare och senare sov. Bara när jag skriver den här texten får jag en liten tår i ögat och saknar henne såå mycket. Tur att jag vet att hon har det bra på förskolan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.