Min födelsedag!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Min födelsedag!!

Igår fyllde jag år och dagen blev minst sagt fartfylld. På morgonen efter lämning på förskolan bjöd Johan ut mig på frukost. Det är inte ofta nu för tiden vi sitter ner och bara äter en frukost helt själva. Självklart kom vi att prata en del jobb, men så blir det när vi också är kollegor.

När vi var klara gick vi upp till kontoret och förberedde oss för ett kundmöte som var inbokat. Flera av er har efterfrågat att få följa med oss en dag på jobbet så jag tänkte att vi kanske kan spela in en sådan video åt er och lägga här på bloggen. Hade det varit kul?

Efter mötet tog jag bilen ut till Huddinge för att ge den en inre och yttre tvätt hos >>Ecoshine<<. Alex som driver stället ville att jag skulle vara med och hjälpa till så jag fick lära mig hur det går till, så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta fart. Jag måste säga att det var otroligt mycket svårare än jag trodde och idag har jag till och med lite träningsvärk. Men jag fick bra hjälp och pepp så till nästa gång kan jag nog det här bättre.

När bilen var vaxad och klar var det dags att hämta på förskolan. Där var det full aktivitet med Play Doh och alla var fredagsglada. På väg ner till garaget fastnade vi i en bilkö vilket frestade mitt tålamod så när Johan glatt ringde för att kolla status hävde jag ur mig några salvor om den ena och det andra. Han ilade iväg till gymmet för han ville väl inte vara hemma när vi kom. När vi väl parkerat och skulle promenera hem stannade vi till med vagnen och köpta oss lite godis Miriam och jag.

På kvällen hade vi bokat middag med min familj men innan dess skulle jag hinna med en klippning av FaisalRusty Rascals i deras pop upAmaranten samt löpning. Med hjälp av lite god planering löste jag det och knäppte sista knappen i skjortan precis när mamma och pappa ringde på dörren.

Middagen åt vi på EsperanzaDrottninggatan, ett av våra favoritställen. Här får ni god mat och underbar service i mysiga miljöer. Hett tips!

Jag är mycket nöjd med dagen och uppvaktningen. Sen fick jag även en och annan fin present. Kolla till exempel på dessa fina sandaler Johan köpt åt mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rosita

    Ååå jag har missat att du fyllt år. GRATTIS finaste John! 🥳 Och det låter som en himla fin och inte minst, varierande dag. Stooor kram 😘😘

  2. Eva

    De låter som en härlig födelsedag- skönt att de löste sig till slut med biltvätt och vaxning. Va mysigt med middag ute oxå. Vilka snygga sandaler du fick av Johan. Njut nu vidare av eran helg. ❤❤