Hur tvättar ni åt era barn? – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Hur tvättar ni åt era barn?

När jag var yngre och flyttade hemifrån fattade jag inte hur stor del av min vardag som skulle gå till att tvätta, städa och diska. När vi sen fick lilla Miriam blev det ännu värre, ni som har barn vet hur smutsigt det blir VARJE DAG! Hemma hos oss har vi valt att anlita städhjälp för jag hade inte orkat vara den enda som ansvarar för detta bara för att “jag ändå är hemma”. Men nu ska berätta för er om två varumärken som förändrat våra liv här hemma och som gjort vardagssysslorna mycket roligare.

Förra året kom jag i kontakt med >>Ren Logik<< och >>Washologi<< genom PR-byrån EKPR. Att köpa tvätt- och städprodukter har aldrig varit roligare, dessutom är förpackningarna både miljövänliga och snygga. Att som förälder göra medvetna val känns självklart och med små barn blir det mycket mer eller mindre onödig konsumtion så när det är bra för både oss och miljön känns det riktigt bra. Hur tänker ni när ni tvättar och städar med barn runt omkring er? Har ni några favoritprodukter?

Här ser ni tre barnvänliga produkter ur Ren Logiks sortiment som jag varmt rekommenderar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  När vi bodde i lägenhet var tvätt och städning förfärligt. Det värsta jag visste. Nu bor vi hus och det är faktiskt lättare. Smutsen stannar i hallen, som visserligen är konstant grusig. I övrigt så har vi ”extraklasse” på vår tvättmaskin och torktumlare så vi kan köra en veckas tvätt i en enda maskin. Vi har även en ångmaskin som gör städningen busenkel. Den fångar in allt damm och gör rent samtidigt. Vi ångar allt som går. Stort plus – inga kemikalier, bara vatten!

  1. johnvalencia
   John Valencia

   Åh vilka bra tips !! Tack för det. Ångaren verkar såå bra, den skulle jag vilja ha också. Vart kommer den ifrån?