Jag älskar vår förskola!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Jag älskar vår förskola!!

Idag är det måndag och det betyder att vi går upp lite extra tidigt för att Miriam börjar förskolan redan 08.00. Imorse var hon lite extra trött efter helgen i Malmö, men samarbetade ändå när vi klädde på henne. När hon förstod att det var förskoledags blev hon jätteglad och nästan skuttade upp i vagnen för att komma iväg. Under promenaden dit så sjöng hon baby shark (hennes absoluta favoritsång) och vinkade till förbipasserande. När vi kom fram hoppade hon ner från vagnen och rusade in till sina kompisar.

När vi tagit av henne så går vi alltid tillsammans och hänger upp sovpåsen som vi alltid tar hem på fredagar. Sen går vi in på avdelningen och säger god morgon. Jag ÄLSKAR Miriams förskola, tänk vilken lyx att veta att hon har det så bra på dagarna när jag och Johan jobbar. Ni som inte följer mig på Instagram har säkert inte hört historien om hur jag vid två (!!) tillfällen förlorade vår köplats på grund av oklarheter med kösystemet. Tydligen var man tvungen att veta hur man tackar nej och till vad annars kan man förlora sin plats.

Första gången blev jag erbjuden en plats som jag inte ville ha och valde då att bara låta den ligga, efter fem dagar försvann vi från kön och det hade jag ingen aning om. Självklart fick jag panik och vågade knappt inte berätta för Johan om vad som hänt. Andra gången tackade jag nej till en förskola jag hade som ett högre val och då försvann alla andra som var rankade sämre. Återigen fick jag panik och nu teg jag om muren till Johan. Sista gången hjälpte förskolan OCH Stockholm stad mig att lösa detta och vi kunde börja 27 augusti på den förskola vi sedan länge valt att vi ville gå på. Nu är jag livrädd om vår plats så även nu när vi flyttar om en knapp månad kommer Miriam gå kvar.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.