Vad fick Johan i födelsedagspresent?! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Vad fick Johan i födelsedagspresent?!

Idag har vi spenderat hela dagen i bilen på väg ner mot Malmö. Miriam älskar att åka bil så det är aldrig några problem. Men för att Johan och jag skulle få tiden att gå arrangerade jag en liten födelsedagslek som ni har kunnat följa på stories.

Reglerna var enkla. Varannan timma fick Johan en ledtråd i form av ett paket som alldeles strax kommer leda till den egentliga presenten. Först ut var en liten almanacka, sen kom en ansiktsmask från L’oréal och i paket nummer tre fanns tre små plastdjur i olika färger. Det fjärde paketet innehöll en fransk nougat och i det femte låg en bok. Klockan 19.15 får han det sista paketet och just nu sitter han i soffan och hoppas att jag har köpt en resa till Paris, annars skulle han tydligen bli besviken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.