Tips för långa bilresor tack?! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Tips för långa bilresor tack?!

Hej på er,

Alltså det är helt otroligt hur många ni har blivit som vill läsa om vår familj. Alla era fina ord och kommentarer betyder mer än ni kan tro. Johan och jag skulle vilja krama om er alla, kanske får vi ordna med någon fysisk träff och lösa detta. Vi har fått en del kommentarer om en loppis där vi säljer Miriams gamla saker eller våra med för den delen. Skulle det vara av intresse?

Imorgon åker vi ner till Malmö för att hälsa på Johans familj vilket ska bli otroligt kul. Vi är tyvärr inte där så ofta för det är en lång bilresa dit. Miriam brukar alltid sitta bredvid mig när jag kör och jag vet att många tycker att det är ett dåligt beslut men för oss har det funkat perfekt. Men idag valde jag att flytta bak stolen så hon sitter med Johan.

Därför undrar jag nu om ni har tips och idéer på vad de kan göra där bak. Det är ändå sju timmar som vi ska sitta i bilen så alla tips tas tacksamt emot. Helst tysta saker så jag får lugn och ro i framsätet.

En av de sakerna jag älskar mest med att åka till Malmö är att få bo på Clarion Malmö Live. Det är ett otroligt fint hotell med en supergulliga personal. Det måste ni testa om ni har vägarna förbi Malmö.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Där finns dvd spelare för bilar på Netonnet om jag inte minns fel, ni skulle kanske haft en sån där bak och satt på filmer till henne så roar hon ju sig ett tag 🙂 kanske ta med ritblock så hon kan rita, böcker, har hon en platta kanske hon kunde tagit med den och roat sig på den 🙂 hoppas ni får en trevligt resa önskar en Skåne tös 😃

 2. Malin

  Ngr tips:
  – planera in stopp. Vi brukar stanna på köpcentrum så barnen kan få springa av sig en liten stund 😅
  – Slå in små presenter (kan vara med leksaker som redan finns hemma) Brukar vara roligt att öppna presenter när tålamodet börjar tryta.
  – ta med böcker för att läsa och titta i.
  – ljudbok eller spellista med barnmusik
  – Surfplatta (ovärderlig)

  Lycka till på bilresan!