Event med Nõberu of Sweden!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Event med Nõberu of Sweden!!

Förra veckan var det dags att starta upp eventhösten för mig som vikarierande eventansvarig nu när vår kollega Nelly är föräldraledig. Först ut var >>Nõberu of Sweden<< som vi jobbat med under hela 2019. Platsen för eventet var >>Barber Club Stockholm<< på Malmskillnadsgatan.

Vi hade bjudit in ett tiotal manliga profiler som kom till salongen för att mingla och höra mer om Nõberu och se de nya produkterna som lanseras i dagarna.

Enligt mig har Nõberu inte bara grymma produkter utan de är också så otroligt snygga så jag vill alltid ha dem framme i badrummet, kolla själva! Är du sugen på att köpa eller bara läsa mer så >>klicka här<< för att komma till hemsidan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.