Nylansering med Cool Derma – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Nylansering med Cool Derma

Här om dagen var jag inbjuden till ett lanseringsevent med >>Cool Derma<< hos Mildh Press. Ni som följer mig på Instagram vet att jag ÄLSKAR Cool Derma och har använt deras produkter till och från i drygt ett år. Nu var det dags att kika på deras nya serie (innehållande tre nya produkter) och gissa om jag var förväntansfull när jag rusade dit från förskolan.

Väl framme var det uppdukat och klart. Längst in i rummet stod huvudpersonen själv, underbara Shidrokh Ghawami som är grundare till varumärket som delar namn med salongen som hon driver på Upplandsgatan 58 här i Stockholm.

Att få gå på event är underbart, du får både ny information samtidigt som du får träffa kollegor i branschen. Att frukosten smakade gudomligt gjorde inte saken sämre. Jag är fortfarande förkyld sedan Dubai och vår inskolning på förskolan så det blev en hel del prat om barn, förkylningar och baciller i allmänhet.

När Shidrokh talar så lyssnar man! Hon bjuder på enormt mycket glädje och energi och jag tror ni kan se på bilderna hur hon brinner (i båda ändarna) för sitt varumärke och huden som organ. Hennes första serie heter Skin Fitness och talar till en hud i behov eller i oro. Jag har själv haft en del problem och vet hur effektivt den jobbar så det är inget mambo jambo här inte. Den nya serien hett Skinstamina och är reparerande och närande vilket passar alla hudtyper, men kanske extra bra för den mogna och torra. Det är tre produkter, precis som i förra serien, och för att göra det hela mycket enkelt är det en rengöring, ett essence och en kräm. Lägg sen till att vi pratar veganska produkter med ett modernt non gender-tänk, hur bra?

Jag har inte hunnit testa den än men är redan otroligt sugen. Ni som vill följa med mig in i badrummet gör det bäst på Instagram där jag har mitt >>vanliga konto<< samt >>mitt andra konto<< som endast handlar om skönhet. Jag kommer där att gå igenom produkterna och berätta mer om hur jag använder dem, men det blir lite längre fram när jag testat klart det jag håller på med just nu. Vill ni läsa mer om Cool Derma så >>klicka här<< för att komma till hemsidan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.