Bulldog – Oil Control Face Wash – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Bulldog – Oil Control Face Wash

Märke: Bulldog

Produkt: Oil Control Face Wash

Pris: 89 kronor (butikspris 109 kronor)

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: apotekhjartat.se

Produkttyp: Rengöring för fet och oljig hud

Bedömning: Produkter som riktar sig till män brukar oftast innehålla en viss typ av ingredienser och gärna lite starkare doft, den här rengöringen är inget undantag. Jag tycker att det är synd men förstår att det nästan är ett måste för att många män ska känna att de har ”rätt” produkt i sin hand. Här hittar vi bland annat trollhassel, barkextrakt och en mycket starkt doft av menthol.

Produkten i sig är det inget större fel på, jag blir ren och än kanske inte på djupet men känner ändå att jag är nöjd. Priset gör att jag inte heller förväntar mig så mycket mer. Att produkten är cruelty free och märkt med ”vegetarian society approved” gör också att det känns bra att använda den.

Jag har använt den under en dryg månad och haft den både här hemma men även på semester och känt mig nöjd med den. Jag behöver inte ha en aktiv rengöring utan kan sköta min exfoliering i andra steg. Vissa dagar har jag dock mixat den med en scrubsom jag kommer skriva om senare i veckan och det har jag gjort för att få en väldigt mild exfoliering och jobba med mina döda hudceller.

Mitt betyg hade kunnat bli en stark sexa eller en svag sjua men eftersom jag inte jobbar så och är på gott humör så blir det en slät sjua.

Betyg: 7/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.