Herla – Black Rose Revitalizing Micellar Water – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Herla – Black Rose Revitalizing Micellar Water

Märke: Herla

Produkt: Black Rose Revitalizing Micellar Water

Pris: 485 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: casandin.com

Produkttyp: Rengörande micellärvatten

Bedömning: Många av er som läser bloggen vet jag inte använder micellärvatten och det är såklart helt valfritt. Jag brukar använda det om jag inte vill göra en vanlig rengöring eller bara svepa av ansiktet lite snabbt. Tanken med den är att den ska vara ett första steg där du får bort smink och orenheter innan du sen kan fortsätta att få ansiktet rent. Du tar först bort smuts sen rengör du på riktigt.

Just denna produkt har jag testat under en längre tid och kom att tycka mycket om. Jag kom i kontakt med märket genom ett samarbete jag gjorde tidigare i år där jag höll ett event hemma i vår lägenhet tillsammans med en hög med härliga beautyprofiler.

Herlas micellärvatten innehåller aquarich som garanterar en fuktighetsförstärkning under 24 timmar vilket känns otroligt bra och huden svarar fint på användandet. Jag känner mig ren utan att bli torr och stram. Doften är underbar och jag tycker att den är dryg och förtjänar sitt pris.

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.