Acasia Skincare – Brighten Me Up Sheet Mask – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Acasia Skincare – Brighten Me Up Sheet Mask

Märke: Acasia Skincare

Produkt: Brighten Me Up Sheet Mask

Pris: 125 kronor

Storlek: 1 x 23 ml

Inköpsställe: acasiashop.com

Produkttyp: Återfuktande arkmask

Bedömning: Förr älskade mer eller mindre alla arkmasker men nu märks det tydligt en förändring i inställningen från oss användare. Vi är indelade i två läger, för och emot.

Oavsett vad du tycker kan du inte förneka effekten och resultatet av en bra mask. Acasia Skincare har jobbat hårt och länge för att ta fram sina populära masker och Brighten Me Up är den tredje masken i ordningen.

Jag har (självklart) testat den och till att börja med är passformen fantastiskt och den sitter fast med öglor bakom öronen så den inte glider omkring. Bland ingredienserna har vi C-vitamin, E-vitamin och hyaluronsyra som ger huden fukt och spänst på bästa sätt.

När jag haft den på huden i 20 minuter så kändes arket ganska torrt så jag tog av den och kände mig strålande! Jag finner inget bättre ord än så för lystern var där direkt och huden kändes återfuktad och nöjd. Mina varmaste rekommendationer!

Betyg: 10/10

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.