Event med Your Lashes!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Event med Your Lashes!!

I onsdags var det återigen dags för event och den här gången tillsammans med >>Your Lashes<<. Ingen har väl missat hur mycket kul du kan göra med en look med bara ett par bra fransar. Your Lashes började som ett UF-företag men tack vare en bra affärsidé och två väldigt driftiga tjejer så är de nu ett etablerat företag med stora visioner. Syftet med eventet var att lansera deras sommarkollektion, en serie limiterade fransar döpta efter våra tre varmaste månader; juni, juli och augusti.

Tjejerna höll en inspirerande presentation och berättade om sin resa och tanken med produkterna. Idag säljs de endast via deras >>webbshop<< men tanken är att gå till återförsäljare inom kort.

På plats fanns två makeup artister som hjälpte gästerna att sätta på fransar och fixa snygga looker för kvällen. Först ut var Emil som snabbt satte sig i stolen och var så sugen på en dramatisk look. Tack till alla som kom på detta mysiga event där inte ens lite regn kunde stoppa oss från att ha en underbar kväll. Även ett stort tack till Josefina som återigen levererande stort påse i form av service, mat och dryck!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.