Event med Ai Eyewear !! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Event med Ai Eyewear !!

Här om dagen höll jag mitt första event på väldigt länge och mitt första i mina  nya roll hos RT Media. I samband med att Nelly gick på föräldraledighet så klev jag in som hennes vikarie. Johan och jag tyckte att det var smidigare än att anställa någon i och med att hon faktiskt kommer tillbaka.

Tisdagens event var tillsammans med glasögonmärket >>Ai Eyewear<< och vi höll till på underbara Josefina ute på Djurgården, precis intill bron. Vi lyckades till och med ha tur med vädret och klarade oss helt utan regn, något man inte kan ta för givet en junikväll i Stockholm.

Bakom >>Ai Eyewear<< står Synsam och konceptet är enkelt och kul, köp eller prenumerera på snygga bågar. Du kan välja på vanliga glasögon eller solglasögon. Just nu bjuder företaget på gratis synundersökningar så passa på!

Innan eventet började så hjälpte Jennie och Tim mig att ställa allt i ordning och sen har Tim tagit dessa supersnygga bilder. Visst blir man sugen på både glasögonen och drinkarna?

Vi har turen att ha grymma människor på plats som minglade och åt av den goda maten som serverades av Josefina. Ingen badade i poolen dock, men det sparar vi till en riktigt solig dag.

Jag är sjukt nöjd med eventet och ser fram emot många fler den kommande tiden. Jag kände direkt hur jag fick blodad tand och att få möjligheten att klappa händerna och säga några väl valda ord mellan varven ligger helt enkelt i min natur.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.