Lanseringsevent med Akademikliniken – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Lanseringsevent med Akademikliniken

Tidigare i veckan bjöd Akademikliniken tillsammans med Assefa Communication in till en trevlig presslunch för att lansera fyra nya produkter. Vi fick möjligheten att klämma och känna på dem samt förmånen till en mycket fin presentation av produktchef Sarah Lidback. Jag kommer uppdatera er när jag hunnit testa dem men jag valde att lämna dem hemma nu när vi åkte till landet så ni får ge er till tåls.

Eventet hölls på Clarion Sign uppe på Selma City Spa, ett lyxigt vattenhål många stockholmare missat. Det här var mitt andra event på kort tid där uppe och nu vill jag ha fler anledningar att komma dit. Kolla så fint det är.

När vi kom stod produkterna under små kupor, precis som rosen i Skönheten & Odjuret.

Här ser ni en bild på eventmäutaren själv, William, som representerade Assefa Communication.  

Produktchef Sarah Lidback och marknadschef Sarah Thomsen

Nu för tiden när jag ute går på event lika ofta blir det ännu roligare att återse gamla härliga ansikten.Här mötte jag fina Emma Mattson som jag inte träffat sen hon blev mamma.

Tusen tack till alla inblandade för ett otroligt fint event. Det är tillställningar som denna som gör det både enkelt och roligt att ta till sig nyheter inom skönhetsvärlden!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.