Heldag med frieri och ny vagn! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Heldag med frieri och ny vagn!

Ni som följer mig vet att jag redan dag ett fastnade för >>Stokke<< och deras produkter. När vi fick reda på att Miriam skulle flytta hem till oss så rusade vi till NK och köpte på oss allt vi kunde bära (och lite till) och det mesta var från just Stokke, bland annat vår första vagn. Nu har Miriam blivit så stor (snart två år) så det våra vanliga vagnar har blivit onödigt stora i vardagen så gissa om vi blev glada när Stokke hörde av sig och berättade om sin nyhet >>Beat<<.

Beat är en cityvagn som passar vår livsstil perfekt. Den har alla superfunktioner som Trailz och Xplory har men i ett mindre format. Vilket innebär att den är lättare att ha med sig på resor och äventyr. I fredags testade vi den och körde en heldag på stan. Vad jag inte visste var att Johan planerat in ett picknick-frieri som satte mig helt ur spel redan före min första kopp kaffe. Ni kan ju själva se på bilderna här nedan:

Efter picknicken gick vi till Cartier och beställde min ring, den fanns inte i butik utan var tvungen att göras på beställning. Ni kommer såklart få se den så snart den är klar vilket bör vara i mitten på juli. Alltså kolla leendet på mina läppar, så nöjd att vara nyförlovad!

Runt lunch ville Miriam till Kungsträdgården och titta på fåglarna i dammen så vi styrde dit. Den här vagnen är i så bra höjd att hon kan klättra i och ur själv vilket sparar på våra ryggar. Sen är förvaringen grym, den rymmer nästan lika mycket som Skalmas skal.

Lunchen blev en lyxfika, det var ju trots allt förlovningsfredag så det får vi väl leva med. Miriam tryckte en bulle och jag en bakelse medan Johan nöjde sig med en smörig croissant.

Efter lunch sover alltid Miriam en liten stund (läs 2-3 timmar) men innan dess hann vi precis ett snabbt varv i parkleken i Humlegården innan hon började gnugga sig i ögonen och somnade direkt i sin vagn. Den här modellen är en sittvagn men fälls på ett smidigt sätt och med fotstödet blir det som en mysig fotölj.

Då var det bara för oss att vandra hemåt för det är lite märkligt att sitta två vuxna män i en lekpark utan något barn som leker. Ni som följer mig på Instagram kan se lite fler uppdateringar från hur vi använder vagnen i vår vardag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.