Nivea – MicellAIR Make-Up Remover – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Nivea – MicellAIR Make-Up Remover

Märke: Nivea

Produkt: MicellAIR Make-Up Remover

Pris: 81 kronor

Storlek: 400 ml (finns i olika storlekar)

Inköpsställe: notino.se

Produkttyp: Smutslödsande make up-rengöring

Bedömning: Under ett av mina inspelningstillfällen med ICA Maxi kom den här produkten upp på bordet och jag tyckte det var spännande med en svart flaska. Det ser man inte så ofta just på Maxi. I flaskan finns en remover för smuts och make up. Den kommer i olika storlekar och jag har testat mellanstorleken på 200 ml, men mest prisvärd är såklart den största på 400 ml.

Som alltid väljer jag att jobba med bomullsrondell och sveper lätt över ansiktet. Nu använder inte jag make up men ser på rondellen att jag alltid har smuts kvar på huden trots att jag gjort minst ett rengöringssteg innan. Ibland sveper jag också över ansiktet mitt på dagen om jag och Miriam varit ute i lekparken där smutsen verkligen flyger fram.

Produkten känns oljig på ett behagligt sätt. Efter applicering känns huden mjuk och smidig, absolut inte torr och stram. Gillar man inte detta kan du såklart tvätta av oljeresterna, men det är inget måste. Doften är neutral och stör ingen. Söker du en budgetkompis är detta verkligen ett tips extra bra i och med att det finns storpack och resestorlek!

Betyg: 8/10

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.