Allt ni vill veta om hud och hudvård del 1 och 2!! – John Valencia
johnvalencia

John Valencia

Allt ni vill veta om hud och hudvård del 1 och 2!!

Vänner, först av allt vill jag tacka för alla frågor ni har skickat in till mig och Orkidé – såå kul! Att göra den här serien om hud och hudvård är otroligt lärorikt även för mig och att få höra svaren på era frågor är verkligen spännande. I avsnitt 7 och 8 går vi igenom några av de frågorna som ni har skickat in. Här kan ni se och höra när vi pratar om rengöring, ung hud samt finnar och acne. Har ni något ni gått och undrat över passa på att kika på avsnittet och se om vi tar upp just ditt bekymmer. Om inte så mejlar du mig bara på johnvalencia@live.se så tar vi upp din fråga nästa gång.

Trevlig fredag!!

https://www.youtube.com/watch?v=UAxAkI046C4&t=618s

https://www.youtube.com/watch?v=f8GBjvyjQqk

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johnvalencia

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.